Vůbec netuším, jak a jestli vůbec se tohle nějak vyvíjelo. Myslím, že spíš ne. Ale podle Písně ledu a ohně vznikají momentálně dokonce snad dvě hry v profesionálních studiích, takže i tak je se na co těšit.
Jinak, ja jsem ochoten pomoci, dodat nejaky materialy, rady... mozna, kdyz se Admin tehle stranky domluvi s Adminem na diplomacie.valka.cz, takze by mohl vznikout velmi pekny projekt...
A jak se vyhodocují ty tahy? To je čistě porovnánvání sil jednotek, které hráči poslali? Nebo jsou tam i jiné okolnosti, kterí to mohou ovlivnit? Samozřejmě krom spojenectví, to je asi jasný.
Aha, takže se to dost (zcela?) opírá o pravidla deskovky AGOT. Tu tady samozřejmě známe, hrajeme jí na srazech. Akorát jsme zatím hráli na poměrně nízkym levelu, takže vyjednáváním jsme se moc nezdržovali. :-)
Tak to uz pokud by mel byt sraz, tak samozrejme v Outpostu, kde caj ti udelaj taky a neplatis zadnej vstup a muzes tam byt i dlouho do noci ci do rana :). Jinak rozsireni pro Agot neni nic tezkeho a doda to 6 hrace navic. Jinak chapu,ze ucit se karty a deskovku je narocne casove,ale pokud mas Coreset, tak se ani moc nedivim,ze se do toho moc nehrnes, protoze to neni to co to bylo, kdyz vychazely CCG karty se kteryma stale hrajeme ligu a turnaje.
Podle mě, pokud se to tady svolá tak by nás mělo být dost, to jest opět složení Chroust,Alek,Léto,Macintoush. 2 místa jsou volná a vím o lidech co by si to zahráli to jest jedno je pro tebe a zbylé na někoho a nebo já hrát nemusím můžu jen řídit hru, takže by zbyly 2 posty a ty se určo zaplní. Neboť jezdím na tábory a vozím sebou tuhle hru a mám tam asi 5 lidí co je to baví a hrají.
Komentáře