On-line hra

upraveno 5. května 2011 v Komunita
2»

Komentáře

• upraveno 26. října 2009
    Vůbec netuším, jak a jestli vůbec se tohle nějak vyvíjelo. Myslím, že spíš ne. Ale podle Písně ledu a ohně vznikají momentálně dokonce snad dvě hry v profesionálních studiích, takže i tak je se na co těšit.
  • upraveno 21. listopadu 2009
  • upraveno 21. listopadu 2009
    Jinak, ja jsem ochoten pomoci, dodat nejaky materialy, rady... mozna, kdyz se Admin tehle stranky domluvi s Adminem na diplomacie.valka.cz, takze by mohl vznikout velmi pekny projekt...
  • upraveno 26. listopadu 2009
  • upraveno 27. listopadu 2009
  • upraveno 30. listopadu 2009
    A jak se vyhodocují ty tahy? To je čistě porovnánvání sil jednotek, které hráči poslali? Nebo jsou tam i jiné okolnosti, kterí to mohou ovlivnit? Samozřejmě krom spojenectví, to je asi jasný.
  • upraveno 2. prosince 2009
    Aha, takže se to dost (zcela?) opírá o pravidla deskovky AGOT. Tu tady samozřejmě známe, hrajeme jí na srazech. Akorát jsme zatím hráli na poměrně nízkym levelu, takže vyjednáváním jsme se moc nezdržovali. :-)
  • upraveno 2. prosince 2009
  • upraveno 3. prosince 2009
  • upraveno 5. prosince 2009
  • upraveno 6. prosince 2009
    Tak to uz pokud by mel byt sraz, tak samozrejme v Outpostu, kde caj ti udelaj taky a neplatis zadnej vstup a muzes tam byt i dlouho do noci ci do rana :). Jinak rozsireni pro Agot neni nic tezkeho a doda to 6 hrace navic. Jinak chapu,ze ucit se karty a deskovku je narocne casove,ale pokud mas Coreset, tak se ani moc nedivim,ze se do toho moc nehrnes, protoze to neni to co to bylo, kdyz vychazely CCG karty se kteryma stale hrajeme ligu a turnaje.
  • upraveno 7. prosince 2009
    V tom pripade jsem pro to sejit se v Outpostu:-) Podle fotek to tam vypada moc pekne. A mame hrace?
  • upraveno 7. prosince 2009
    Podle mě, pokud se to tady svolá tak by nás mělo být dost, to jest opět složení Chroust,Alek,Léto,Macintoush. 2 místa jsou volná a vím o lidech co by si to zahráli to jest jedno je pro tebe a zbylé na někoho a nebo já hrát nemusím můžu jen řídit hru, takže by zbyly 2 posty a ty se určo zaplní. Neboť jezdím na tábory a vozím sebou tuhle hru a mám tam asi 5 lidí co je to baví a hrají.
  • upraveno 24. dubna 2010
  • upraveno 26. dubna 2010
  • upraveno 29. dubna 2010
    Já hrál taky bitefight. Pak jsem si přečetl popisy hráčů a usoudil jsem, že nikdo starší 15 let to vzhledem k počtu chyb nehraje.
  • upraveno 30. dubna 2010
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.