Mně se nejvíce líbila sága Baldurs gate - všechno ostatní Icewind Dale, Oblivion, Morrowind mě nebavailo. Mám rád izometrický pohled (3D pohledy z vlastní perspektivy ve mně vyvolávaj závratě) a jsem fanda pěkné 2D grafiky. Holt nepřizpůsobivý tvor lpící na archaických hrách....
Vzpomněl jsem si, že když byl Martin v čechách, mluvil o tom, že kdyby nevydával jednotlivé díly, ale nejprve by napsal celou ságu, pár věcí by ve Hře o Trůny změnil. Jsem zvědav jestli se třeba maličko nebude lišit seriál od knihy právě o ty drobnosti, o kterých tenkrát mluvil.
Já teda nezdílím nadšení z kratoučkýho minividea. Já jsem viděl 20 sekund chaotických záběrů. Nějak nechápu proč podobný videa vůbec vznikají ? Aby fanoušci rozpitvali každou sekundu a dohadovali se co tam vlastně je ?
Zrovna včera jsem viděl Solomona Kanea, který přesvědčivě dokazuje, že schopnej tvůrce dokáže i s málem vytvořit pěknou vizuální stránku. Jeho rozpočet je ještě menší než Game of Thrones, btw.
JJ, jenže oni těch cca 20 milionů měli na jeden film (který se navíc většinou odehrává ve tmě, mlze, šeru. Taky to natáčeli u nás, kde máme pořad relativně levný filmařský zázemí (na rozdíl o VB) a taky tam nefiguruje tolik herců. HBO je záruka kvality i co se týče triků (řím, pacifik, john adams), prostě jen chci pro můj neočekávanější seriál jen to nejlepší. :-)
Komentáře