@JoeGyry A mě to bavilo. Koukám na to hlavně kvůli postavám (zatím jsem ve stádiu "mám docela ráda všechny" a "Phiiiiilllll!!!!") a drobečkům odkazů, narážek, vtípků... a jsem spokojená a stále nadšená. :)
Skuknutý posledný diel Newsroomu - neviete, či bude aj tretia séria? Tak som sa divil, že bude vôbec druhá, keď to vyzeralo uzavrene, tak dúfam, že bude aj tretia. Hoc pozostávajúca len z dvoch dielov... Jedného... Cokoliv!
@MissUtahraptor páči sa mi tvoj pozitívny prístup :D o týždeň mi môžeš zaspoilerovať 3 časť Agentov. Aj keď sa mi to nepáči stále chcem vedieť či je Coluson klon, robot či bol v kóme alebo čo to Tahiti vlastne je (a odpoveď nie je magické miesto!). + možno tam bude ďalšie zaujímavé cameo.
Jediná postava která mě na S.H.I.E.L.D. zaujala je Cos-play girl před Stark Tower, a to je na sledování seriálu trošku málo. Jinak to bude něco na způsob Painkiller Jane akorát pod záštitou známých filmů, takže na to bude koukat víc lidí.
Ah možno keby sa to volalo Agents of Level 7 tak by mi to až tak nevadilo. Ale oni nie sú S.H.I.E.L.D. oni su niečo viac - lv7 Shield within a Shield. + Nikto z nich nemá uniformu, v Avengers mala celá posádka uniformy, (ok v pilote mala Robin uniformu ale mimo nej nikto nikdy?). Neviem to sa hanbia za to že uniformy su z komixu? A viem že teraz je vysoká kvalita obrazu v móde, ale mám pocit že ten seriál vyzerá neuveriteľne lacno, a všetci sú tak vyumelkovaný a umelý bleh. V komixe je 80% práce Shieldu zaoberanie sa mutantmi. Ale na Xmenov ma právo Fox takže toho sa nedočkáme. V prvej časti použili príbeh z IM3 - Extremis, v druhej mali odkaz na Thora a Cpt. America s energiou Tesseractu. Už toho veľa nie je čo by z filmov použili, Xmenov taktiež nemôžu takže budú dookola využívať Extremis a Tesseract? Marvel teraz robí veľku promo kampaň na Inhumans, takže možno toto Agents of lv7 použijú. Inhumans je rasa super ľudí z Mesiaca. No mám pocit že využiť jednu celú novú rasu na seriál sa asi nevyplatí.
"Seriál je sice plný hloupých patetických keců o Americe a předem odhadnutelných klišé, ale zdá se že se snaží hrát na odlehčenou notu a nebrat se moc vážně. Tudíž jsem ochotný to tak nějak tolerovat a neudělit mu na místě odpad. Nápad jako takový je velice dobrý, i když tak mám neodbytný pocit že se tu někdo snaží vykrádat Supernatural. Uvidíme po první sérii. Doufám že se tvůrci rozhodnou pro ucelený příběh a nerozplácnou děj do mnoha sérií plných vaty.
EDIT: Je vidět že tahle věc se vůbec ale vůbec nestydí, že naprosto otevřeně VYKRÁDÁ Supernatural. Potvrdilo se to hned v druhé epizodě. Akorát je celý seriál více jaksi americký, plní kvóty pro černé, šikmooké, ženy, mrzáky (viz bezhlavý jezdec) a také je vysoce politicky korektní (nedej bože abychom před kamerou ublížili dítěti, to radši odneseme popel) a celkově jsem čekal mnohem více. Snižuji na 3*"
@Everett_Young Já Supernatural neviděla, takže nemám problém a fakt mě to baví (fakt se leknu všeho, takže koukat se na to po tmě je fakt lahoda :D ). A navíc mám ráda pohádky :).
@Everett_Young No jo, jenže to má taky přibližně 3000 dílů, takže na to si musím počkat zase až na zápal plic =D (Minule jsem zkoukla celé Lost a Prison Break)
@Krisa Lost jsem také viděl (bohužel) a hodně mě zklamalo. První tři série byly pěkné, ale potom to šlo naprosto do háje. Prison Break byl celkem zábavný a hlavně to přežili všechny moje oblíbené postavy (rozuměj psychopat Alexander Mahone) a celkem se mi líbil i konec (až na ten stupidní závěrečný film :( )
Tak jsem koukal včara zase na Downton. Zdá se, že úspěšně napodobují Martina v odrovnávání sympatických postav. Nejdřív Lavinie, teď Sybil. Hlavně že kravka Mary je tam pořád...
@Hildegarda Oni prostě vzali jednoho z bratrů (v tomto případě Sama) a nahradili ho černošskou policistkou. Jona Winchestera pak nahradil mrtvý šerif (mimochodem v českých titulcích bylo officier down přeloženo jako "raněný policista" když se jeho hlava odkutálela ze stodoly pryč, takže proč by bezhlavý jezdec nemohl být mrzák?) Stejně tak plní další kvóty pro plně politicky korektní dílo (žádný černý humor kterého je v supernaturalu plno, žádná/velice málo krve, a tak dále), takže ano, Sleepy Hollow je politicky korektní verze Supernaturalu.
Mimochodem, jak jinak bych měl nazývat Bezhlavého jezdce když ne mrzák? Myslím že kdyby se trošku snažil, tak by to určitě uhrál na plný invalidní důchod =D
@Everett_Young "..Myslím že kdyby se trošku snažil, tak by to určitě uhrál na plný invalidní důchod.." ..mno, tak ono by mu celkom stačilo mať ten správny povod, byť trochu opálený, a rozprávať s istým typickým prízvukom a akcentom, a ten plný invalid.dochod (a zdaleka nejen ten) by dostal natotata, aijncvaj :twisted::roll::-D
..a nemusel by byť ani bezhlavy, ani žiadny jinak viditelne postižený (okrem poriadnej nadváhy z prežierania (dávok) a "nakúpeného" v supermaketoch :-)
Komentáře
Třetí série bude, i když se netem šířily informace, že bude po delší pauze. Ale netuším proč.
V komixe je 80% práce Shieldu zaoberanie sa mutantmi. Ale na Xmenov ma právo Fox takže toho sa nedočkáme. V prvej časti použili príbeh z IM3 - Extremis, v druhej mali odkaz na Thora a Cpt. America s energiou Tesseractu. Už toho veľa nie je čo by z filmov použili, Xmenov taktiež nemôžu takže budú dookola využívať Extremis a Tesseract?
Marvel teraz robí veľku promo kampaň na Inhumans, takže možno toto Agents of lv7 použijú. Inhumans je rasa super ľudí z Mesiaca. No mám pocit že využiť jednu celú novú rasu na seriál sa asi nevyplatí.
"Seriál je sice plný hloupých patetických keců o Americe a předem odhadnutelných klišé, ale zdá se že se snaží hrát na odlehčenou notu a nebrat se moc vážně. Tudíž jsem ochotný to tak nějak tolerovat a neudělit mu na místě odpad. Nápad jako takový je velice dobrý, i když tak mám neodbytný pocit že se tu někdo snaží vykrádat Supernatural. Uvidíme po první sérii. Doufám že se tvůrci rozhodnou pro ucelený příběh a nerozplácnou děj do mnoha sérií plných vaty.
EDIT: Je vidět že tahle věc se vůbec ale vůbec nestydí, že naprosto otevřeně VYKRÁDÁ Supernatural. Potvrdilo se to hned v druhé epizodě. Akorát je celý seriál více jaksi americký, plní kvóty pro černé, šikmooké, ženy, mrzáky (viz bezhlavý jezdec) a také je vysoce politicky korektní (nedej bože abychom před kamerou ublížili dítěti, to radši odneseme popel) a celkově jsem čekal mnohem více. Snižuji na 3*"
A sestra Millsové je už podle představovací scény zcela jasně Sarah Connor =D
Mimochodem, jak jinak bych měl nazývat Bezhlavého jezdce když ne mrzák? Myslím že kdyby se trošku snažil, tak by to určitě uhrál na plný invalidní důchod =D
..mno, tak ono by mu celkom stačilo mať ten správny povod, byť trochu opálený, a rozprávať s istým typickým prízvukom a akcentom, a ten plný invalid.dochod (a zdaleka nejen ten) by dostal natotata, aijncvaj :twisted: :roll: :-D
Na Sleepy Hollow mě baví ta pohádková atmosféra a Ichabod Crane. Netvrdím, že je to nějaké superdílo, ale příjemný seriál, na který se ráda kouknu.