Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
1568101169

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. března 2010
    To ať si ale zametou před prahem ti, kteří z ní dopředu udělali osvoboditelku (ač pro to nic nesvědčí).
  • upraveno 15. března 2010
    Ty to zkrátka vidíš z ženského pohledu - Theona jsi vychvalovala, Robert ti vadí. V tom aby se prase vyznalo. :-)
    upraveno 15. března 2010
    upraveno 15. března 2010
    Ser Chmur to vystihl. Robert nebyl rozhodně ideální vládce. Mě trochu připomíná Richarda lví srdce, kterej je dost idealizovanej ve většině těch Robinů Hoodů nebo Ivanhoeů, ve skutečnosti ale měl s Robertem dost společnýho. Ale nebyl to člověk, kterej by se vyžíval v krutosti, v působení bolesti. Nenáviděl Targaryeny pro to co udělali (a proto, co se domníval, že udělali), ale mnoha nepřátelům dokázal projevit milost a zachovat se rytířsky. Jeho zálety nebyly pro člověka jeho postavení nic neobvyklého ani v rozporu s (dobovou, západozemskou) morálkou, a není pravda, že by na všechny levobočky kašlal. Byl lehkovážný, vladaření ho nebavilo, netěšilo, ani o něj nestál, což sám přiznával. Přesto Západozemí za jeho vlády bylo relativně stabilní a klidné (samozřejmě také díky Jonu Arrynovi, Malíčkovi a Varysovi) a Tynin tak oblíbený kanec nebyl žádný akt spravedlivé odplaty. Toť vše.
    upraveno 15. března 2010
    Však právě, nedávno jsem tu napsal, že se divim tomu, k čemu nás vyhecujou fiktivní postavy, který nemaj nic společnýho s našima životníma zkušenostma :))
    Řek bych, že tady by částečně souhlasil i sám Robert, jako král byl neschopný. Byl skvělý vůdce v dobách svého mládí, trůn a ženuška ho naprosto zničili. Nutno však uznat, že si uměl vybrat lid, kteří vládli za něj - Jon a Ned. Nebýt pletichářů okolo, nikdo by si té neschopnosti ani nevšim. :-)
    Vážně mě mrzí, že sem nebyl schopen vžít se do světa písně a chápat ji, jako vy.Ten svět je ůžasný a není mi jasné, že sem to neviděl.
    upraveno 15. března 2010
    To postupně přijde na pochopa.
    Alek: to je problém mnoha vůdců "revolucí" a válek. A nejen jich. vojenští velitelé na bojišti dokáží stáhnout k boji davy, vyhrávají a lidé pro ně umírají. Když ale dojde k míru a oni musí vládnout...najednou neví co dělat. jsou lidmi akce a ne papírování...
  • upraveno 16. března 2010
  • upraveno 19. března 2010
  • upraveno 24. března 2010
    Ještě zpátky k Dany: předpokládám, vlastně jsem skálopevně přesvědčená, že Dany nakonec stejně dorazí ve stejnou chvíli jako ta monstra ze severu, takže nebude dobyvatelkou ale jedinou možnou spásou (pokud se Branovi nepovede překecat Děti lesa :o))
  • upraveno 28. března 2010
    No a když Vencca s tou Dany začala, vypadá to, že role Dany bude v seriálu stejně jako role Catelyn přeobsazená. Zatím to není oficiálně potvrzené, ale na webu jsou informace o konkurzu na tuto roli.
  • upraveno 28. března 2010
    Dany je rozmazlenej fracek ;) Bran jest zachrancem (teda bude)!
  • upraveno 29. března 2010
  • upraveno 29. března 2010
    Já bych tomu klidně i věřil, páč GRRM avizoval Ehle jako "špatnou zprávu" a po její výměně hlásal, že se chystá pár dalších špatných zpráv, i když ne všechny se mají týkat asi HBO produkce. Popravdě s Merchant to mám podobné jako ty, sice jsem si na tu tvář docela zvykal, ale ideální není, tak se z toho třeba vyvrbí lepší volba.
  • upraveno 4. dubna 2010
    Mno jestli se pozice Dany bude měnit tak mne hodně zajímá koho tam obsadí. A hlavně co teda s tím pilotem. přece ho nebudou přetáčet kvůli změnám v obsazení? Jinak já si myslím že je to trošku škoda, Tamzin na to herecký talent určitě měla, jak jsem se aktuálně mohl přesvědčit v prvních dvou epizodách čtvrté řady The Tudors. Jen možná ta podoba není tak úplně ... mm ... dokonalá.
  • upraveno 5. dubna 2010
  • upraveno 5. dubna 2010
    upraveno 9. dubna 2010
  • upraveno 11. dubna 2010
    upraveno 11. dubna 2010
    Což o přeobsazení jsem samozřejmě věděl, ale teprve v tom článku jsem zaznamenal kým. Taky to, že by se ty scény skutečně měly přetáčet, což jsem nečekal.
  • upraveno 11. dubna 2010
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.