@M1on ještě před týdnem jsem tam normálně stahoval a jak ted koukam nic se nezmenilo. Ja si prevadim vse do .txt to mi v kindlu a telefonu vyhovuje nejvic, driv jsem jel ty epuby ale presel jsem na txt.
@Melindaaaa Mam Kindle 3 wifi a .txt mi jde naprosto bezproblemove, je to muj nejoblibenejsi format pro svou jednoduchost a je jedno jestli si to do kindlu poslu pres kabel nebo mejl.
@Thorar Aha, já mám 4, tak nevím...ale to je jedno. Mně teď celkem vyhovuje mobi, tak to tak moc nepotřebuju. Calibre to schroustá. Jen mě štve, že musím převést z txt do pdf a pak teprve do Calibru, protože ten txt taky neumí...ale co bych si stěžovala, když mě to stojí jen tuhle trošku práce :D
Právě jsem dočetla Klub rváčů od Palahniuka a jsem nadšená :-) A to ani nemám anarchistické sklony a násilí také zrovna nefandím, ale je to tak čtivé a "hláškovité", že mě kniha nepřestala bavit ani na minutu a líbila se mi víc než film, který je dobrý, ale o některé věci byl ochuzen (třeba o to, jak si doma vyrobit bombu :-D ).
Číta niekto od Paula Hoffmana sériu Ľavá ruka boha? Ja som totiž čítal prvé 2 diely a pozerám že vyšiel aj tretí. No vôbec si nepamätám čo sa dialo v druhom diely, a obsah 3 dielu ma uplne zmiatol, nechce sa niekomu zhrnúť čo sa dialo v druhom diely? Bol by som mu veľmi vďačný.
Komentáře
@M1on nevim, nikdy jsem s tim nemel problem.
Jinak na xtrance jsi nenašel co hledáš? Tam je většinou víc formátů jedné knížky.
Mám Kindle 4 a .txt naprosto v pohodě. Stejně jako Thorar, i já mám tento formát nejradši (když pominu kupované knížky v mobi).