Píseň zazní na HBO!

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
11214161718

Komentáře

• upraveno 15. ledna 2010
    Muzu byt zlej sycek? Muzu? Takovych super nadsenych reakci jsem v promo vyjadrenich uz zazil ( hlavne teda u her ) a nekdy se trefili a byli opravnene, nekdy byl vysledek... mno, rekneme pri nejlepsim rozpacity.
  • upraveno 16. ledna 2010
    Doufám že to bude pořádně namakaná tahová strategie. Jestly z toho udělaj něco ve stylu RPG tak jim na to hodim bobek z hodně velký výšky.
  • upraveno 17. ledna 2010
    Ty obrázky jsou z Mediveal Total War 2 a jde o modifikaci pod názvem Westeros Total War. Poslední verze je nějaká beta a už rok nebo i déle nebyla změna. Hra obsahuje několik frakcí, kde např Baratheoni jsou rozděleny na Renlyho bojovníky a Stannisovi bojovníky atd. atd. To, že se jedná o betu je tedy jasné, že ani rodokmen není naprosto přesnou kopií originálu (kontroloval jsem) a např. Cersei a Jaime nejsou sourozenci, chybí tam spousta hrdinů (kteří stejně za chvíli umřou), protože jedno kolo=2 roky a postavy prostě umřou po přeslici (pokud neumřou po meči dříve) a vystřídají je kapitánové a králové (myslím tím jména) naprosto vymyšlená. Ale jinak modifikace vypadá zajímavě a když proti sobě stojí armády Victoriana Greyjoy a Jofreyho (který zde má svou vlastní frakci), tak je to velmi zajimávé(můj osobní případ). Dokonce mám i screen, jak Jofrey bez koně poražen běží pláněmi a zdrhá před jízdou Victoriana, který ho po chvíli smete svým mečem z povrchu zemského.
  • upraveno 21. ledna 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. ledna 2010
    Skoro jsem zatoužil si DVD Johna Adamse pořídit domů. :)) Podobný video jsem viděl k Zodiacovi. Většinou to už dneska vypadá naprosto přirozeně, pokud člověk nemá srovnání se scénou, která je natočená opravdu naživo.
  • upraveno 22. ledna 2010
    Vždycky mne fascinovaly davové scény s jedním člověkem.
  • MIlMIl
    upraveno 31. ledna 2010
    Nevíte někdo, jestli už neproběhlo to schvalovací promítání?
  • upraveno 31. ledna 2010
  • upraveno 2. března 2010
  • MIlMIl
    upraveno 2. března 2010
    Super. Dík za info
  • upraveno 3. března 2010
    teším sa
    upraveno 3. března 2010
    10 dílů, naprosto skvělé číslo
    keby posledné 2 knihy. čakáme stále na posledné 3 knihy...
  • upraveno 6. března 2010
    Taky jsem si zatančil :-P JuchuchuchuCHU!
    upraveno 11. března 2010
    BTW mám pocit, že HBO má teď těch chystanejch seriálů nějak moc. Icefire, Boardwalk Empire, Pacific...
  • upraveno 11. března 2010
    Chystaj toho ještě víc, neznam ty okolnosti, ale mam pocit, že to bylo vyvoláno tím, že jim několik velkejch seriálů skončilo. Ale zas bych neměl strach, že se v tom množství budou překrejvat. Pacific, Treme a další si to odbudou na jaře, Scorseseho Empire na přelomu roku a pak bude mít GoT volný pole - a to doslova, Tudorovci už budou ukončený, Legend of the Seeker byl údajně v posledních týdnech definitivně zastaven, ... :-)
  • MIlMIl
    upraveno 14. března 2010
    Tak nevím jestli mám z toho zrušení mít radost. Je pravda že potom tu žádný jiný podobný seriál nebude, na druhou stranu byl Seeker docela dobrá oddychovka. No uvidíme ještě prý někdo z tvůrců psal na twitteru, že přípravy na třetí sérii pokračují, takže kdo ví.
  • upraveno 14. března 2010
    Vůbec nevím proč, ale mě ten chystaný seriál nechává úplně chladnou. Asi že bojím, že to pokazí, přežvýkají a udělají z toho plochou jednohubku...
  • upraveno 16. března 2010
    Zas můžeš bejt příjemně překvapená, kdežto my šeredně zklamaní - ale ne, tohle je HBO, to se prostě nemůže stát :-))
  • upraveno 16. března 2010
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.