@Tom To vyzerá zajímavě a Kevin Spacey a Robin Wright, to je lákadlo :-)
@Dreamer@Arutha Děkuji, můžu to vyzkoušet. Sice jsem se trošku zalekla sousloví ínedžerská dráma, ale hodnocený je to dobře. Jste moji zachránci, protože brácha troubí na seriály furt a je mi schopnej doporučit tak Prasátko Pepinu a ještě mu to přijde hrozně vtipný.
@Hildegarda Jsem na tom absolutně stejně (loni, když jsem byla těhotná, tak jsem dorazila na nějaký ultrazvuk a hrozně jsem se divila, že mě tam nemají napsanou - datum jsem si pamatovala správně, ale byl úplně jiný den) :wall:
@MissUtahraptor tak som si pozrel prvé 3 časti 2 série American Horror Story a musím povedať že sa mi to nezdá také dobré ako 1. séria ale zároveň ma to dokázalo zaujať na toľko aby som to zatiaľ pozeral ďalej. Páči sa mi hlavne že Lily Rabe dostala viac priestoru, mám ju rád. Jediné čo mi vadí je že sa tam vlastne za tie 3 časti dokopy ešte nič nestalo.
Mám za sebou první sérii Skins, je to silně návykové, ale prý se každé dvě řady mění obsazení a děj se točí kolem jiné bandy lůzrů, což se mi teda vůbec nezamlouvá :-(
@Michelle myslela jsem, že už to nemůže být šílenější ale pak přišel den, kdy Usáma odfoukl nás pryč. Pokud se bude seriál držet i další série v podobných kolejí, tak přestávám mít strach z nové party těžce zkoušených puberťáků =D
@Dreamer Ten muzikál byl boží :-D (I když tam hrála nejotravnější postava ze všech generací - Sketch :wall: ) No, každá generace je trochu jiná... Druhá je asi víc radikálnější, ale je tam řada super postav a jeden z nejlepších párů, třetí je zase taková hodně současná, ale hlavně v šesté řadě se fakt dobře rozjela :-) A první je prostě první. Já už mám všechny řady zkouklé třikrát, na každou generaci jsem si nakonec zvykla a oblíbila si ji :-)
Komentáře
@Tom To vyzerá zajímavě a Kevin Spacey a Robin Wright, to je lákadlo :-)
@Dreamer @Arutha Děkuji, můžu to vyzkoušet. Sice jsem se trošku zalekla sousloví ínedžerská dráma, ale hodnocený je to dobře. Jste moji zachránci, protože brácha troubí na seriály furt a je mi schopnej doporučit tak Prasátko Pepinu a ještě mu to přijde hrozně vtipný.
Jeptiška byla dobrá a dobře zahraná.
No, každá generace je trochu jiná... Druhá je asi víc radikálnější, ale je tam řada super postav a jeden z nejlepších párů, třetí je zase taková hodně současná, ale hlavně v šesté řadě se fakt dobře rozjela :-) A první je prostě první. Já už mám všechny řady zkouklé třikrát, na každou generaci jsem si nakonec zvykla a oblíbila si ji :-)