Drabble povídky 1. kolo

upraveno 9. srpna 2013 v Povídky
124»

Komentáře

• Řeknu to takhle - pište normálně dál a pošlete mi to pm. I kdybych měla drablata poslat jen na vyžádání těm, kdo si o ně řeknou, tak to udělám :-) Doufám, že najdu náhradní řešení, jak nepřijít na oči těm, co vás nazývají spamery :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jupí, bude krysí kolo, už se na to těším :D
    Doufám, že budou i krysky milé, hodné a nejen proradné.
  • Tobě zašlu automaticky, ale raději tady nyní nepiš, protože bys mohla tento topik bumpnout na úkor těch zajímavých topiků.
    @Černá_Alison Sice nevím, co je bumpnout, ale musí to být něco strašlivého :D
  • @Krisa Posunout na horu na žebříčku aktivních témat, které lidi zajímají :-) (zhruba)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. srpna 2013
    Drazí spameři, nebojte se, že přijdete o svá v potu a krvi stvořená drabble pro druhé kolo. Budou zveřejněna již zítra na nových stránkách.

Děkuji všem, kteří se o bleskové řešení zasloužili.

Ostatním, které to nezajímá, se omlouvám, jedno jediné oznámení, které se již nebude opakovat, snad přežijete. A když ne...

P. S. Případné další příspěvky příspěvky zasílejte na mail povidky@tiscali.cz, ze kterého dostanete i odkaz na zveřejněná drabble.
  • Dovolil bych si nenásilnou formou upozornit na to, že můj nick jest heavy_head, nikoliv heavy-head. :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @heavy_head A ty si sa ako dopátral k tej stránke? O_o Idem to opraviť...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    "Mám tu šest s hrabětem Felixem Tölökö z Teleke."
    "Nikoli, s Telekem z Tölökö."
    "Chápu, Tölökö z Teleke."
  • @Tom Paráda. :applause:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 1. září 2013
    @Thorar Já chtěla jít dneska spát...
  • @Thorar Jsem ráda, že jsem včera šla spát dřív. :D
    Blbý dvě věty a dokážou ve mě vyvolat víc než 90% americké horrové produkce :-D
    No pěkná knížka :-) Horrory na letních táborech, z jednoho takového jsem si nesl následky ještě dlouho do dospělosti a něco ve mě už asi zůstane navždy.
    "Zlaté nohy" - říká ti to něco?
    @MissUtahraptor To je taky takovej tábornickej horror, už si ho nepamatuju. Bylo to něco o synovi, otci, vykopaným hrobu a zlatých nohách. Můj mozek to zřejmě stále vytěsňuje, takže to nedám dohromady :-D
  • Seděl v prázdné místnosti, on, poslední člověk na celém světě. Někdo zaklepal.
    @Tom To moc nezafungovalo :-)
    @Tom No, stejně nic :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.