Musíme si položit otázku, kolik zámých seriálů překonalo 9 sérií. Napadají mě: Red Dwarf, Stargate, Scrubs, Two and a Half Men, How I Met Your Mother, Kobra 11 (ale vážně, na tu někdo kouká?) a dál nevím. A rozhodně bych netipoval ani jeden z nich. Ale kdybych si musel tipnout, tak z nějakýho důvodu mě napadá trpaslík - možná díl Lemons?
Hmmm. Tak jsem si to vagooglil. Tohle jsem nikdy nečetl a ani neviděl. Doufám, že vy co jste na tom podobně a tedka googlujete nezkazíte radost ze hry ostatním.
Mne sa desne zdá, že som to už kdesi počul, najmä ten koniec. Preto ma napadol nejaký moralistický monológ z HIMYM, lenže tej deviata séria sa ešte nevysielala. Tak som si to vyhľadal. Ten seriál som nevidel, ale raz som si ho vyhľadával. Preto je mi to divné. Premýšľam, či som náhodou pri prepínaní nenarazil na ten seriál zrovna tam, kde sa to hovorilo, ale príde mi to nepravdepodobné. Hľadal som si ten seriál predtým, nevidel som ho, ale citát mi je ja tak známy. To ma teraz zaujalo viac než citát samotný :D
Komentáře
SIce až po královolbě, ale to nevadí. Zadáváš.
Pár dílů jsem tomu seriálu dal, ale to nešlo, to je tak blbý :-D