@Wendell Nechceš to sem dát i v té angličtině? Třeba by to někoho, kdo to taky četl v originále, trklo spíš... Já se vůbec nechytám, ale střelím od boku:
Páni. Na tuhle diskusi jsem málem zapomněl. @Wendell Tohle tam mohla říct polovina postav a v jiných ságách něco na ten způsob taky zaznělo nesčetněkrát, čili mi to připadá dost těžké, což je samozřejmě dobře. Za sebe tibuju, že to vyslechla Daenerys od Joraha.
Říkala mu to, když jí daroval 13 lodí aby s nimi odjela do westerosu a když zmínil, že po ní jde Pyat Pree. Často se právě vedou spekulace o tom, co je ta jedíná věc, které se Daenerys bojí. Většina lidí věří, že se bojí, že bude nakonec stejně šílená jako Aerys.
Zvláštní. Tuhle větu jsem četl a slyšel už několikrát, a přitom se ani nepamatuju, že by byla i v sáze. Kažopádně je krásně řečená a naprosto pravdivá.
Komentáře
@StandazPorubhradu ne, ale jedna postava je správně
Já se vůbec nechytám, ale střelím od boku:
ser Barristan
@Wendell Tohle tam mohla říct polovina postav a v jiných ságách něco na ten způsob taky zaznělo nesčetněkrát, čili mi to připadá dost těžké, což je samozřejmě dobře.
Za sebe tibuju, že to vyslechla Daenerys od Joraha.
Tipnu někoho z Qarthu: Xaro Xhoan Daxos?
Říkala mu to, když jí daroval 13 lodí aby s nimi odjela do westerosu a když zmínil, že po ní jde Pyat Pree. Často se právě vedou spekulace o tom, co je ta jedíná věc, které se Daenerys bojí. Většina lidí věří, že se bojí, že bude nakonec stejně šílená jako Aerys.
Tak to zas tak jednoduché nebude, to mám radost. :-D
(Mám pocit, že se mi začíná plést dohromady seriál s knížkami. Asi by to chtělo to cely znova přelouskat)