K True Blood - to nejlepší, co můžu říct, je, že mě tenhle díl neiritoval tolik, jako ten předchozí. Eh, nejlepší část byla Eric a jeho full frontal. To je asi tak všechno. Obrat Billa i Warlowa byl... vtipný. True Blood se přidává k seriálům, kterým zamávám a už se neohlédnu.
True Blood 1x11: Jak to můžete vydržet ? :) ty postavy jsou strašně otravné hlavně ta černoška a ta postižená hlavní "hrdinka" + všichni burani a taky ten detektiv...obdivuju vás co jste došli do osmé série :)
Já sleduju, líbí se mi to hodně moc - i když je to pro mě zatím trochu slabší než S1. Ale těším se až bude odvysílaná celá S2 a já si dám v klidu opakování pěkně v jednom zátahu. Pořád baví Willovy jedovatosti a taky Jimova linka v autobuse byla nečekaně zábavná (jsem se bála, že to bude tragédie).
Ja som vzdal titulky. Nestíham ich sledovať, zároveň sledovať priebeh a zároveň chápať dianiu, ktoré je príliš politické a zložité, aby to šlo tak rýchlo. Preto je jediná možnosť dabing. Tu zase sme zapojili babke MágioBox, čiže nemôžeme nahrávať, zároveň sa dívať na čosi iné a zároveň sa na niečo díva babka, takže by to kolidovalo a neviem rozoznať, ktorý je pre plánovanie nahrávky ten dabovaný. A ak už, tak to nahrá jednu epizódu z dvojdielovky.
Jediná moja možnosť je skuknúť to neskôr v archíve HBO. Tam sú zatiaľ len dva diely a veľmi som sa sklamal, keď som zistil, že nové tam ešte nie sú.
Ale prvé dva diely boli zaujímavé. Trocha ťažší rozbeh, zato sa mi páčila vec so zachraňovaním zpackaných faktov, čo McKanzie ihneď zachraňovala. Takisto sa mi páči ten retroverzný štýl, čo zvolili. A stále je to veľmi vtipné.
No jo, dabing je pozadu. Já to sledoval na HBO GO hned v pondělí, ale před dvěma týdny mi testovací předplatné skončilo a tak zase čekám na Ednu. Je to peklo. Kéž by už HBO umožnilo koupit za rozumnou cenu čistě jen GO, hned bych do toho šel.
S tím flashbackovým stylem jsem se zpočátku nemoh moc sžít, ale nakonec ho docela upozadili, takže už jsme si zas porozuměli. Ta sekvence s Always on my mind připomněla silnou scénu z první řady s Giffordsovou a Coldplay. Sorkin je vážně bůh - už se těším na jeho verzi životopisy Jobse.
No a nejlepší jsou pro mě ty jemný detaily, jako když Maggie podělá sestřih videa - ordinoval bych to povinně všem kolegům :-)
@alek Mám to na seznamu. :) Počkám, až doběhne druhá série a pak si dám asi obě najednou. Ale tak nějak počítám s tím, že mě to moc bavit nebude, tohle prostředí mě vůbec neláká. Ale třeba se mýlím. :-P
@sveva I když Tě nebere novinařina, tak humor a interakce mezi postavami by se Ti líbit mohla. Jen je výhodou, když se člověk aspoň částečně orientuje v americké politice a reáliích celkově.
Giffordsová a Coldplay sa mi tiež páčilo, hlavne som o tom predtým nevedel a bola sranda potom na JOJke sledovať, ako ten incident spomínali - v nejakej reportáži sa k tomu vracali. Ale k tomu Always on my mind som sa asi ešte nedostal.
jo, to je fakt, že znát americký reálie je dobrý. Třeba právě ta Giffordsová, nebo teď Trayvon Martin a Zimmerman - člověk si hned víc užije, když ví, jak ty případy hejbaly později Amerikou.
@alek Prvu seriu som sledovala, ale po prvej casti druhej serie som tomu odmavala. Trochu ma to sklamalo, prestala som sa tesit na dalsiu cast. Chapem vsak, ze pre teba to musi mat ine grady :). Minule sme sa s manzelom bavili, ake by to bolo "uzasne pohodove" pracovat v Suits, kde si kazdy musi hlidat zada a v Newsroom, ked mas rodinu. Zozeru ta zaziva. Na to by som fakt nemala zaludok. Uprimne, otvorene vztahy, napomocni kolegovia a sef, co po tebe nevrieska ani ta nezhadzuje, ale oceni kazdu snahu su pre mna nad vsetky prachy. Amen.
Neznasam tie televizne baliky. Jeden, dva programy, ktore by ma zaujimali, ostatne je na dve veci, ale platis horibilnu sumu prave preto, ze tych programov distanes 30....
@Branislav_Gepeto veď Red aj Green boli vydané rovnaký čas a pár mesiacov potom bol Blue. Asi to nebude úplne inšpirované mangou keďže Red ma Charizarda a Green ma Blastoisa. Rád by som ale vedel dátum vydania.
Komentáře
Jo. Tohle už určitě byla poslední série, na kterou jsem se dívala. (To jsem si teda říkala už loni.)
Teď jsem si dal znovu úchvatný úvod:
Já sleduju, líbí se mi to hodně moc - i když je to pro mě zatím trochu slabší než S1. Ale těším se až bude odvysílaná celá S2 a já si dám v klidu opakování pěkně v jednom zátahu. Pořád baví Willovy jedovatosti a taky Jimova linka v autobuse byla nečekaně zábavná (jsem se bála, že to bude tragédie).
Jediná moja možnosť je skuknúť to neskôr v archíve HBO. Tam sú zatiaľ len dva diely a veľmi som sa sklamal, keď som zistil, že nové tam ešte nie sú.
Ale prvé dva diely boli zaujímavé. Trocha ťažší rozbeh, zato sa mi páčila vec so zachraňovaním zpackaných faktov, čo McKanzie ihneď zachraňovala. Takisto sa mi páči ten retroverzný štýl, čo zvolili. A stále je to veľmi vtipné.
S tím flashbackovým stylem jsem se zpočátku nemoh moc sžít, ale nakonec ho docela upozadili, takže už jsme si zas porozuměli. Ta sekvence s Always on my mind připomněla silnou scénu z první řady s Giffordsovou a Coldplay. Sorkin je vážně bůh - už se těším na jeho verzi životopisy Jobse.
No a nejlepší jsou pro mě ty jemný detaily, jako když Maggie podělá sestřih videa - ordinoval bych to povinně všem kolegům :-)
Ale tak nějak počítám s tím, že mě to moc bavit nebude, tohle prostředí mě vůbec neláká. Ale třeba se mýlím. :-P
Nicméně, třeba mě to tak chytne, že vám za měsíc budu klepat na dveře a chtít nějakou brigádu. :-D
I když Tě nebere novinařina, tak humor a interakce mezi postavami by se Ti líbit mohla. Jen je výhodou, když se člověk aspoň částečně orientuje v americké politice a reáliích celkově.
btw - Sloan je v téhle sérii přímo dokonalá :)
jj, a jak jsem nesnášel Dona, tak je taky v týhle skvělej. Vůbec, převálcovali těžce Jima a Maggie.
Neznasam tie televizne baliky. Jeden, dva programy, ktore by ma zaujimali, ostatne je na dve veci, ale platis horibilnu sumu prave preto, ze tych programov distanes 30....
Podle mne to nejlepší a nejsilnější co zatím v Newroom bylo. Hlavně když si to ještě živě pamatujete a víte přesně, o co jde...
To taky. A že obě rány sedly :)
"Dostala jsem se do fáze vzteku." :-D
Pokemon seriál podľa originálnej hry? Red v hl. úlohe? :O yes yes yes