TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1150151153155156362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jo, s tím souhlas. Už na konci druhé série se mi zdálo, jako kdyby Harveymu najednou ruplo v bedně. A nelíbí se mi to.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa Uh... ne, jestli tvůrci chtějí odkráglovat Sarah, tak to bude jeden z mnoha jejich stupidních tahů. Jako pokus aplikovat téma rasismus na upíry. Jako Ben/Warlow (a to, že najednou mají být rodiče Sookie záporáci). Jako představení tak trapné postavy, jako je guvernérova dcera, Jessica chovající se na čtrnáct nebo Andyho vílí dcera, která slouží leda jako zásobárna chutné krve a zjevně má úbytek mozkových buněk. Jako je tucet postav, které vlastně nemají co na práci (Tara, Jason, Alcide, Arlene...)
    @svoa00 Mě tahle série hrozně bavila - tak do 5./6. dílu, ale buď jsem nějak vystřízlivěla z nadšení, nebo to začíná stát za pendrek (což by mě teda hrozně mrzelo, protože TB miluju a je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů).
  • upraveno 13. srpna 2013
    @Krisa Pokud máš ráda upírské příběhy, tak tady je celkem zajímavý seriál:

http://www.csfd.cz/film/249640-cena-za-lidskost/ (britská verze, ze které jsem viděla dvě série)

http://www.csfd.cz/film/286506-cena-za-lidskost/ (kanadská verze, ale základ a kvalita by měly být stejné)

Tvůrci samozřejmě neměli tolik peněz jako HBO a není to bez chyb, ale trio kamarádů vlkodlak-upír-duch určitě stojí za pozornost. Řeší tam i takové věci, jako že přeměna ve vlkodlaka je zatraceně bolestivá, a to, jak upír potká starou ženu, kterou miloval někdy v šesedátých nebo sedmdesátých letech.
    @svoa00 Tu britskou verzi jsem viděla. Teda zatím jen první sérii, protože jsem se omylem proklikala přes Kiliho na megaspoiler a zatím nemám sílu se k němu dohrabat :D. Ale je to moc dobrý seriál (akorát nechápu, jak upír může normálně fungovat ve dne a jíst běžné jídlo...).

Kanadskou (doteď jsem myslela, že je to z USA) vidět nechci, protože mám problém s remakováním seriálu, který ještě běží (donedávna běžel - mám pocit, že ho chtěli rušit nebo co).
  • upraveno 13. srpna 2013
  • TO je to samé jako Queer as Folk...téma stejné, ale rozjede se po čase :D
  • upraveno 14. srpna 2013
  • @svoa00 já se u Terryho unudil, a u ústavu udělal :D
    @Tom =D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    jeej v Suits hraje Varys a asi aj Catelyn(aspon podla hlasu sa mi zda )
  • @Edem Ne asi, určitě :-) Cat jsem poznala na první pohled, ale u Varyse nejdřív po hlase, až pak mi naskočilo, kdo ten "vlasatec" je.
  • @brbr Ale je zaujimave, ze vlastne typovo hraju tie iste role :)
  • upraveno 15. srpna 2013
    @Krisa Jestli je to ten dvojdílnej film tak kdysi dávno
    @M1on Ne, je to nějaká 12 dílná minisérie.
  • upraveno 15. srpna 2013
    @Krisa Ne tak já viděl tohle a to bylo docela pěkný, asi tak před deseti lety jsem to viděl.
    http://www.csfd.cz/film/10274-odysseus/galerie/?type=1
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Megan Ory (Ruby/Červená Karkulka) sa už ďalej v OUaT neobjaví, chce pracovať na vlastných projektoch. Robina Hooda preobsadili - nevie sa ešte, či bude vo flashbacku alebo v prítomnosti. Ešte by sa mal objaviť Lancelot. Noví budú minimálne Ariel, Tinkerbell - alebo ako sa volá -, Peter Pan a možno aj Aladin, keďže by sa mal vrátiť Sydney Glass.
  • @Nevada :-? Mno, asi lepší než drátem do voka.
    Pořád mám za to, že ten celovečerní film natočit mohli a nestálo by je to majlant. Přeci kulisy i kostými mají...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @JoeGyry V top 100 oblíbených seriálech jsou i sračky typu Ulice. Smallville je hrozná parodie na supermana.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.