A prispeli aj Nac Mac Figlove :) Bolo to mile a slunickove. Hlavne ten zaver, az srdce pookrialo. Uz som sa bala, ze vsetky konce budu martinovsky pochmurne. Privieram preto obe oci nad tym, ze Sansa nie je Sansa a podobnymi capinami. Dakujem autorovi.
Vůbec se nedivím, že se Sansa nemohla rozhodnout :). A musím se přiznat, že mi dost dlouho trvalo, než mi došlo, co jsou "ledi" =D Jak se projevuje kocouření se?
Druhé kritické čtení: Jako recesistická povídka je to výborné :-) Příjemná změna pro zasmání. Na regulérní povídku trošku krátké a málo rozvinuté. Na druhou stranu chápu, že delší povídka v nářečí by byla už těžce stravitelná pro ty, kdo toto nářečí neovládají. Inu a proto zůstává tím čím je - výbornou recesí :-)
Doznání: tuhle minipovídku jsem spáchala já :) účelem bylo hlavně vyloudit úsměv na tváři, možná i trochu polechtat bránici, snad se alespoň jedno povedlo.
Komentáře
Bolo to mile a slunickove. Hlavne ten zaver, az srdce pookrialo. Uz som sa bala, ze vsetky konce budu martinovsky pochmurne.
Privieram preto obe oci nad tym, ze Sansa nie je Sansa a podobnymi capinami.
Dakujem autorovi.
Sranda.
A musím se přiznat, že mi dost dlouho trvalo, než mi došlo, co jsou "ledi" =D
Jak se projevuje kocouření se?
P.S.: Podsunula jsem "nečtenářům" doma. Mamince jde hoba nakřivo, babičce prý šédrem a oběma se moc líbilo. :D