@flanker.27 Se spíš divím, že jsi to moje nesnesitelné remcání vydržel a nevzdal to, když jsme ti téměř po každé kapitole vyprávěla své znechucené a znuděné dojmy :-D
Aniž bych chtěl cokoli čímkoli zamýšlet, mohl by případně příště zveřejnit výsledky paul, resp. ten z dvojky paul/alek, kdo bude mít dříve čas? Jen nápad...
Nic takového neříkám. Ale zveřejnění hodnocení povídek není žádný náhlý nepředpokládaný vrtoch, termíny pro napsání povídky jakož i hodnocení jsou dané poměrně dlouho dopředu, rozhodně tak, aby se to dalo naplánovat tak, aby to Alekovi (třikrát udeřím čelem o podlahu při vyslovení jména našeho velkého lorda velitele) nedělalo problémy a jeho členové hlídky byli spokojeni. To všechno pramení jednoduše z toho, že zrovna povídky a jiná fanouškovská tvorba jsou podle mě to, co stránky oživuje a činí je zajímavými, pročež je škoda, když je to někdy odsouvané na poněkud vedlejší kolej.
Ahoj, ještě koukám nejsou vyhlášený výsledky. Budu muset odložit blahopřání vítězi, ale děkuji, že jste se témat tak pěkně zhostili. Doufám, že soutěž nezanikne. Sem tam nakouknu, jestli už jsou nový témata.
Jen mi teda pak řekněte, kdo to do budoucna bude vyhlašovat, publikovat a vyhodnocovat. Ta závorka byla myšlena vážně - bude to ke spokojenosti obou stran.
Komentáře
Jo zelený smajlík zjevně nahradil smajlík otazníček :-)
Navíc Paul se velmi osvědčil - tímto mu skládám veřejnou poklonu :applause:
(tak já jdu teda naplánovat zradu lorda velitele :-))
Sem tam nakouknu, jestli už jsou nový témata.