Abyste neřekli, že tu na to prdím, sveva :-) sepsala seriálové novinky. Patří jí za to velký dík. Pokud byste někdo další chtěl rozšířit řady obsahových přispěvatelů, jste vítáni. Napište mi.
Jé, to vypadá nějak líp. :D Jen škoda, že fotky jednotlivých herců nezůstali u příslušného textu, bylo by to přehlednější.
Jinak, koho myslíte, že by mohl krát ten Joseph Gatt? Když jsem poprvé viděla jeho fotku, dost jsem se lekla. :) Na Styra si z knížek moc nepamatuju, ale na WiC.net ho do tý role všichni pasujou, tak se na něj asi hodí...
Myslíš seriálový Robin Arryn? :-) Hmm... to snad ne. Herec v první řadě mi přišel fajn ("Make the bad man flyyy! :-D) a obecně nejsem moc fandou přeobsazování.
@MissUtahraptor Akože Tristan? To mi príde zvláštne pre túto sériu. To by už museli akosi zakomponovať aj Arianne a Dorana a toľko nových hercov naraz... Ale možné to je. Iba mne osobne nepríde dosť tmavý.
Ty jo, tak ta Ellaria Písek je hustě obsazená. Jestli jsem měla v hlavě nějakou její podobu, když jsem to četla, tak to byl obličej Indiry Varmy (a to jsem ji vůbec neznala :) )
Komentáře
Jinak, koho myslíte, že by mohl krát ten Joseph Gatt? Když jsem poprvé viděla jeho fotku, dost jsem se lekla. :) Na Styra si z knížek moc nepamatuju, ale na WiC.net ho do tý role všichni pasujou, tak se na něj asi hodí...
P.S: Pěkná krysa