Taky jsem si představovala někoho mladšího, navíc ten herec vypadá starší než na svých 56 let. Ale make up dělá zázraky. :D
Mimo jiné to definitivně boří teorii, že Maceho by mohl hrát Mark Gatiss. S jeho postavou dělají takové tajnosti, až mám pocit, že by to mohl být třeba Bloodraven (i když toho jsem si zase představovala v podání mnohem staršího herce)... To, že natáčel hned ze začátku, stejně jako herci z Dračího kamene (Carice van Houten pořád twýtuje o natáčení), by zase nahrávalo nějaké postavě kolem Stannise - třeba někdo z Florentů.
@MissUtahraptor No tak tam to možná byl i záměr, "neomlazovat" ho. I v knížkách je to postarší prošedivělej pán. Spíš mi vadilo, že byl jako Mance nemastnej neslanej...
@Aladniel@M1on - mohli by to tocit v tom staro-Rímskom Amfiteatri v Pule, Istria, majú to relatívne nedaleko (no, síce až na opačnom konci dalmátskheho pobrežia.. ;d
@sveva Tyhle malé role často mívají lidi (nebo děti lidí), kteří se točí kolem seriálu. Když jsou důležité přeobsadí je a vzniká chaos, ale tak už to je ;)
Komentáře
V 6:02 Brienne a Pod.
Mimo jiné to definitivně boří teorii, že Maceho by mohl hrát Mark Gatiss. S jeho postavou dělají takové tajnosti, až mám pocit, že by to mohl být třeba Bloodraven (i když toho jsem si zase představovala v podání mnohem staršího herce)... To, že natáčel hned ze začátku, stejně jako herci z Dračího kamene (Carice van Houten pořád twýtuje o natáčení), by zase nahrávalo nějaké postavě kolem Stannise - třeba někdo z Florentů.
už to tu niekde bolo ale myslím že toto je oveľa lepšia kvalita