Výborně - i to je počinek :-D Myslím, že budete překvapeni, jak rozdílné budou ty naše výtvory, i když jsou co do délky omezené a ještě vázané na použitá slova :-) Každého z nás napadají totiž dočista jiné věci :-)
@Tom Ráda slyším, že se taky hlásíš:-)) Má to být v rozmezí 200-250 slov - ani delší ani kratší. Napoprvé jsem nechtěla dávat nějaký šibeniční limit na přesný počet slov :-)
povinná slova (v různých variantách) - vykopávky, labutěnka, zpropadený králík, slaneček, Bořivoj, moře, pendrek,emigrace
Jsem hrozná šťoura a všechny vás opravuju, že :-) Omlouvám se, prostě jsem taková no :(
Ale chci dodat, že kdyby kokhokoliv z vás napadlo ještě nějaké dodatečné vylepšení nebo tak něco - stačí psolat novější versi - nemám s tím žáden problém :-)
Já se k tomu dostanu asi až v pátek odpoledne, ale už mám vymyšlenou základní kostru, bude to asi taková ptákovina o ničem a bude fakt těžké nepřešvihnout rozsah :)
Komentáře
Myslím, že budete překvapeni, jak rozdílné budou ty naše výtvory, i když jsou co do délky omezené a ještě vázané na použitá slova :-) Každého z nás napadají totiž dočista jiné věci :-)
povinná slova (v různých variantách) - vykopávky, labutěnka, zpropadený králík, slaneček, Bořivoj, moře, pendrek,emigrace
Zasílat mi tady soukromou poštou:-)
(už mi jedno přišlo :-))
Dámy, zachraňujte naši čest :-))
Jen tak pokračujte :-) Jste skvělí!
Zatím mám na hromádce tři drablátka:-)
Omlouvám se, prostě jsem taková no :(
Ale chci dodat, že kdyby kokhokoliv z vás napadlo ještě nějaké dodatečné vylepšení nebo tak něco - stačí psolat novější versi - nemám s tím žáden problém :-)
@Krisa Nebuď Krisa a taky napiš:-)
Uzávěrka je v neděli, ne? :-s