Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1414244464775

Komentáře

• Není nad to přečíst si fundovanou diskuzi mladých i postarších rodentologů:-) a milovníků zvířat obecně...

Teď z jiného soudku když už jsme v té poradně. Neznáte nějaký program, který vám srovná hlasitost z různých zdrojů stáhnutých písniček?

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Znám program ruka 1.0 :)
  • Mohl bych si tvoji ruku půjčit a srovnávat si s ní pět až sedm hodin v kuse hlasitost hudby:-)?
    Bohužel je součástí základního vybavení, které by bez ní valem ztratilo na funkčnosti :)
  • Co ty na to, hlavo 3? :-))
    Aháá, slyšíte jí, jak sekýruje vlastní hlavy? :)
  • Dneska jsem si do stolního pc dal nový zdroj a grafiku, všechno šlapalo dobře, několikrát jsem pc vypl a zapl. když jsem ho vypl definitivně a šel na brigádu tak po návratu mi to hlásí jakési hovadiny jako že windows poškozen nebo nenalezen. neví někdo co s tím ? kde je krpa? budu muset ehm nahodit nový windows. který ted nemám?
  • Netuším, ale doufám, že máš napsané drabble :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Blackfish To je jen další z povedených vtípků systému windows. Nechá tě pár dní dusit a pak se znovu rozchodí a bude si z tebe dělat srandu žes mu na to skočil :D
  • @Černá_Alison Co to je ?
    @Blackfish Koukni do povídkového tématu. Jinak zkus přeinstalit ovladač.
    Sakra, už mluvím jak hotlajna...
  • Blekfiši, ty nečteš:-) Máš to ve fanouškovské fikci. Krátká povídečka - v tomto případě 200-250 slov. A musí obsahovat povinná slova. Tentokrát - vykopávky, labutěnka, zpropadený králík, emigrace, moře, pendrek, Bořivoj a slaneček. Piš a do pondělního rána odevzdej mi soukromou poštou :-) 5 kousků už mám - na další účastníky čekám :-)
  • @flanker.27 čeho ovladač? když mě to nepustí do windows?
    Tak zkus spoustit okna v nouzovém režimu.
  • upraveno 1. srpna 2013
    @Blackfish so zdrojmi opatrne, bacha, aby to neodpalilo hddisk Ä ! :/( :[( :anxious:
    ide ti ten disk, vidi,/nacita ho aspon bios -post :-?

skusil by som pre istotu vsetko dat do povodneho stavu, dat tam staré veci co si tam mal, tú predoslu grafiku, a najma ten zdroj - je to asi kvoli nemu
  • @Blackfish Ako hovorí flanker, skúsiť winy v núdzovom režime a zistiť v čom je problém, prípadne obnoviť systém. Ak nepôjde ani núdzový režim, obávam sa, že bude problém v biose alebo hw.
  • Tak už vím kde je problém, potřebuju instalační balík windows abych to mohl opravit.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Dneska je Happy Sister's Day. Ale nevím, jestli je to nějaký celosvětový Den či co. Neznáte nějaký přehled všech těhlech happy dnů?
  • Minulý týždeň bol jeden deň dňom priateľstva a tento týždeň bolo niečo ako "Deň piva". :D
  • Jak by jste klasifikovali "kdy už někdo moc tlačí na pilu" ve snaze spřátelit se/poznat druhého?
  • Záleží na tom, jestli jde o spřátelení a nebo o spřátelení mezi poručíkem Gruberem a Reném Artoisem :-D
  • @Černá_Alison jde o spřátelení se s někým, kdo se mi líbí, leč mi jde o toho člověka, který mne zaujal, ne o to že bych s ním měl nějaké "balící" plány
  • A ví ten dotyčný, že s ním nemáš žádné jiné plány? :-) Chlapi bývají dost podezřívaví, když se kolem nich točí slaďučký poručík Gruber a chce se "jenom" kamarádit pro změnu....
    Tak dokud poručík Gruber nemá na sobě kostičkované šaty z kanafasu a vojenské boty, tak se to snad ještě ustojí :)
  • takže říkáš že sázka na kartu upřímného lehkého slohu "mého pohledu"; která upřímně může ještě víc vyděsit či naopak vyčistit vzduch; je dobrý nápad?
  • @Tom Nemám tušení. Záleží na tom, jaký má ten dotyčný postoj k té "orientaci" všeobecně. Jestli ji odsuzuje, tak bys mu musel přinejmenším zachránit život, aby tě považoval za přítele. A podle mne, tohle už musíš dávno vědět, že tak někteří chlapi reagují.
    Třeba já bych si musel být jistý, že nejsem dotyčného typ :)
  • Oni se tak chlapi chovají i k holkám, které se jim nelíbí a mají podezření, že o ně mají zájem. Obdobně se však chovají i holky ke klukům o něž nemají zájem a jejichž pozornost je obtěžuje...
    Takže je pravda, že přátelství mezi mužem a ženou funguje jen tehdy, když je chlap teplej a ženská lesbička?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.