Fanouškovská fikce

upraveno 16. ledna 2013 v Rozličný pokec
16971737475

Komentáře

• @Arutha Výborně, díky:-) a zúčastníš se? :-)

@Everett_Young no to už je riziko:-) Ale jde to, je to taková výzva. 200-250 slov je maličkost :-)

zatím - vykopávky, labutěnka, zpropadený králík, emigrace
    (ještě 4 prosím :-)
  • @Černá_Alison Uvidím, pokúsim sa, kreativita ale nikdy nebola moja silná stránka. :)
  • @Arutha všeak to neber vážně, ale jen takovou sranda minipovídečkovou recesi pro pobavení :-) Zúčastni se - každý přispěje pro pobavení sebe i ostatních :-)
  • Mně by se ještě líbilo, kdyby z toho byla taková povídková štafeta, jak tu někdo jednou navrhoval. To znamená, že jeden začne a ostatní musí na jeho kus navázat.

Jestli taky můžu přidat slovo: slaneček
  • @Dreamer tu můžeš odstartovat příště :-) Není žádný problém a kreativitě se meze nekladou :-)
    Teď si dáme drabble ze světa Písně a příští týden klidně štafetu - zatím si promysli přesná pravidla a je to :-)

Slova - vykopávky, labutěnka, zpropadený králík, emigrace, slaneček

tak ještě tři a můžeme startovat :-)
  • @Černá_Alison Může to být i jméno?
    Co takhle "Bořivoj"? :D
  • Nemá se to náhodou odehrávat na stejné planetě jako ASOIAF?
  • Bořivoj je v pořádku a není důvod proč by se tak někdo nemohl jmenovat :-) Mimochodem "Orella" s jeho orlem si stejně vypújčil z češtiny:-p A nikdy nepochopím, proč by cizí jména byla lepší než ta slovanská.

slova - vykopávky, labutěnka, zpropadený králík, emigrace, slaneček, Bořivoj

tak ještě dvě :-)
  • @Černá_Alison A limity tedy jsou 200-250 slov a svět Písně?
  • A časový limit je?
  • @MissUtahraptor Přesně - nebudeme na poprvé dávat přesný počet slov. Většinou si lidi ani úplně neuvědomí, jak dlouhý útvar to vlastně je :-) A ano, aby nám to bylo blízké, tak svět Písně.

Hned, jak dodáte ještě dvě slova, tak započneme :-) Hotové kousky mi posílejte vnitřní poštou a já je tady anonymně zveřejním všechny najednou třeba do týdne?
    Neberte se vážně, jde jen o drobnost - kraťounký příběh, výjev, vypointovaná myšlenka, zajímavý okamžik - zkrátka to, co vás při pohledu na těch 8 slov napadne :-) První nápad většinou bývá nej.
  • Myslíte, že týden je moc nebo málo? :-)
  • Já bych to zkrátila, aby nebylo tolik času na přemýšlení :twisted: aby měl autor tak akorát čas vyplivnout první šílenost, co ho napadne, i když přiznávám, že já mám zatím v hlavě vymeteno a nic mě nenapadá.
  • Hm třeba v pondělí zveřejnit? O víkendu nebudu doma a ve čtvrtek to je moc brzo. Navrhuji, že to v pondělí dopoledne uveřejním.

Ale šup sem s těmi zbývajícími dvěmi slovy:-) Everett nás bojkotuje a slovo nedal :-p Kdo dodá?
  • Do pondělí by to stačilo, to je spousta času na vymýšlení, tedy pokud se někdo nechystá přešvihnout rozsah o sto padesát stran :) vlastně už mě něco napadá, jen doufám, že mi to ta dvě zbývající slova moc nerozhází.
  • Přešvihnout se právě nesmí :-) Už tak je limit volný 200-250 :-)

No tak - honem s těmi dvěmi slovy :-)
  • @Černá_Alison moře
  • Och kam to zapsat :-)) Dík

slova - vykopávky, labutěnka, zpropadený králík, emigrace, slaneček, Bořivoj, moře

chybí poslední :-) přece s tím nebudeme čekat na flankera :-D
  • Hmm, žádné poslední slovo :(

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jestli chcete, tak já vám sem nějaké slovo fouknu. Ale psaní se nezúčastním :-)
  • @Montezuma3 tak foukej.
  • @Montezuma3 To Krisí taky ne :-) Sem se slovem, ať mávneme praporkem :-)
  • Jé Monty, tak už nás nenapínej :-) Hoď sem to slovo, které naprosto zvrátí obsah celého děje :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jestli nemáte slovo tak já navrhuju "Pendrek".
  • Dobrá :-)
    takže si můžeme odmávnout!

Píšeme drabble na 200-250 slov (ani víc ani míň). Slova jsou - vykopávky, labutěnka, zpropadený králík, emigrace, slaneček, Bořivoj, moře, pendrek.
    Tyto slova se musí v povídečce povinně vyskytovat. stačí jednou, ale samozřejmě možno vícekrát pokud to zapadá do děje. Slova můžete skloňovat a pomnožit a třeba i změnit na sloveso, když jsou to všechno podstatná jména. (příklad - třeba emigrace - emigrovat). A samosebou je přeložit do slovenčiny.
    Výtvory posílejte do pondělního rána na můj nick tady poštou a já je pak všechny anonymně zveřejním v pondělí dopoledne.

(vážení já už mám úprakticky hotovo, jen přidám větu s posledním slovem :-) takže z toho nedělejte vědu a pusťte se do toho :-D)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Co bychom si bez flankera počali :P
  • Mohli jsme ho překvapit hotovkou, ale nikdo se k tomu neměl, takže mu nezbylo než spasit den :-D
    Hlavně mě nic nenapadá... No, ale zejtra jsem v práci do šesti, tak odpoledne, když se nebude nic dít, bych třeba mohl udělat něco neobvyklého a začít přemýšlet... :)
  • My ti věříme :-))
    Holky už si jistě lámou hlavinky, jak to zaonačit a napasovat, co Lady Seans, Raptorko a Dreamer :-))
    Everett taky slíbil účast, Arutha se o něco pokusí...to už je hezký počinek :-)
    Vy ostatní se nedejte zahanbit a přijďte se svou troškou :-)
    Snad už mě napadnul i rámec :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.