@DanielSvatoš Mě přijde naprosto úžasnej Liev Schreiber, ale já ho celkově žeru, takže to moc objektivní není. Ale seriál mě velmi baví :-) I když pilot byl asi nejlepší, další díly se rozjíždí pomalu.
Ray je prostě tvrďák ale nijak zvlášť super mi nepřipadá a ostatní z rodiny mi jsou nesympatičtí takže zatím tak ale ještě jsem neviděl e04 a asi to dokoukám alespoň tuhle sérii
"Americké" řešení vztahů mi v Newsroom lezlo tak na nervy, že bych je všechny nakopal a vykopal. I když to byl zajímavej pohled do televize, tak si další sérii odpustím.
@DanielSvatoš Nevím, já mám pocit, že je to zatím takový hodný strýček a ti dva mu začali jít po krku moc brzo. Mohli se chvilku snažit s ním vyjít. :-k
@Hildegarda@Nevada Já vím, že nemám tomu hodnému strejdovi fandit, ale zdá se mi, že Harvey a spol. tlačí moc na pilu. Ale taky mám pocit, že Harvey Mike málo cepuje a moc rychle z nich byli "kámoši" a stejně se dívám dál. :-)
True Blood 6x07: scény s Alcidem a Samem jsou naprosto o ničem, takže ač to téměř nikdy nedělám, od teď přeskakuju :roll: Vůbec se mi nelíbí, jakým směrem se to ubírá, začínám zase držet palce Billovi :anxious:
@Dreamer Na mě je moc velký "sladký rozervaný hrdina" - je rozerván bojem se svou upíří částí, která je jeho přirozenou součástí a nechce zakousnout svoji pravou lásku. Kde jsem to už jen viděla... =D
Komentáře
viděli už jste to někdo?