Chystám se shánět volnou splývavou sukni do áčka, délka nad kolena, už teď se začínám připravovat na nákupní horor, který mě čeká. Nějaké rady, kde by teď mohli mít pěkné sukně, abych utrpení zkrátila na minimální dobu? :-k
@Krisa Hej, v orsay nakupujem hlavne bluzky (maju strih presne na mna) a nohavice, lebo 34 nemaju v kazdom obchode, ale to nosim do prace, orsay ma trochu formalnejsi styl.
Childhood is the time when you like Jerry and admire his smartness... Maturity is a time when you understand that Jerry is a totaly douchebag and you feel sorry for Tom.
Aby to nebylo špatně pochopeno. V dětství, či-li před rokem 89 jsem samosebou měla z trucu raději amíky, protože to bylo proti proudu. Pak jsem dospěla a orientace popularity se otočila o 180 stupňů a ti co dřív zuřivě hlásali, že jen ruské je dobré a americké je špatné a já jim byla trnem v oku, nyní hlásají pravý opak a mi to začalo být podezřelé. Kolem patnácti zkrátka člověk už začíná vnímat ten svět kolem i s návaznostmi, i když po kapkách. A samosebou, že mi to bylo podezřelé - jakto, že předtím bylo všechno, co dělají rusové nej a všechno, co dělají amíci špatné a jak se to ze dne na den mohlo změnit?! I světlo světa spatřilo prozření, že nemám věřit všemu, co se mi k věření předkládá a raději pozorovat, číst, srovnávat a na základě toho všeho si udělat vlastní názor. Tak nějak mi to tatík vysvětloval u sportu, proč nefandí vždycky našim. Z jednoduchého důvodu - fandí těm, kdo líp hraje, a těm přeje ať vyhrají, protože si to zaslouží. No a z toho jsem pak částečně taky vycházela. Každému, co jeho jest.
Komentáře
Maturity is a time when you understand that Jerry is a totaly douchebag and you feel sorry for Tom.
Pak jsem dospěla a orientace popularity se otočila o 180 stupňů a ti co dřív zuřivě hlásali, že jen ruské je dobré a americké je špatné a já jim byla trnem v oku, nyní hlásají pravý opak a mi to začalo být podezřelé. Kolem patnácti zkrátka člověk už začíná vnímat ten svět kolem i s návaznostmi, i když po kapkách. A samosebou, že mi to bylo podezřelé - jakto, že předtím bylo všechno, co dělají rusové nej a všechno, co dělají amíci špatné a jak se to ze dne na den mohlo změnit?! I světlo světa spatřilo prozření, že nemám věřit všemu, co se mi k věření předkládá a raději pozorovat, číst, srovnávat a na základě toho všeho si udělat vlastní názor.
Tak nějak mi to tatík vysvětloval u sportu, proč nefandí vždycky našim. Z jednoduchého důvodu - fandí těm, kdo líp hraje, a těm přeje ať vyhrají, protože si to zaslouží.
No a z toho jsem pak částečně taky vycházela. Každému, co jeho jest.