@Hildegarda Hej, to je asi pravda, ale takto nejak som si ho predstavoval. S privretými očami by som si ho vedel predstaviť ako Victariona, ale naňho asi budú chcieť nejakého svalnatejšieho typa.
Mycroft v GoT!!! :D Paráda. Dokážu si ho představit i jako Maceho Tyrella, pokud z něj scénáristi chtějí udělat komediální figurku. I když i v knížkách je Mace taky tak trochu blbec.
No asi úplně ne, ale na druhou stranu, ta Maceho obtloustlost není pro jeho postavu až tak zásadní. A dokážu si toho herce představit jako otce seriálové Margaery i Lorase...
Hmm, zvedla bych ruku pro Mace Tyrella, v té roli bych Mycrofta chtěla vidět. Nebo bude hrát postavu vycucanou z prstu, která umře o dvě epizody pozdějc.
@svoa00 Zabudla si dodať: ...Absolútne zbytočnou smrťou, ktorá nebude dávať zmysel, pretože tá postava mohla zastať rolu inej neskôr zosnulej, ale na pozadí rádoby manipulátorskeho obkecu a dobre zvládnutej hudby Djawadiho, ktorý to jediný zachráni... :)
Euron asi nie, tam IMHO obsadia niekoho desne mladého a 'kůl'. Ale keď to tak spomínate, ten Mace by sa tam hodil.
@svoa00@MissUtahraptor Ja už mám zocelený žalúdok - pri tej scéne by som sa len rehlil na škodoradostnej predstave, ako trpí kamoš homofobik :D A ešte stále v nahrávke by sa to dalo pretočiť...
Sice jsem ten panel ještě neviděla, ale co jsem tak slyšela, tak tam nic moc neřekli. Žádné datum premiéry, žádná nová jména... Jen pustili vystřiženou scénu s Tywinem a Pycellem, která asi bude na BR a DVD třetí řady.
A GRRM tam prý říkal, že pokud někdy bude psát prequel (až dopíše ságu =D ), tak spíš z dávnější minulosti (Aegon I. a jeho sestry, Aegon IV. atd.)...
Komentáře
Dokážu si ho představit i jako Maceho Tyrella, pokud z něj scénáristi chtějí udělat komediální figurku. I když i v knížkách je Mace taky tak trochu blbec.
Euron asi nie, tam IMHO obsadia niekoho desne mladého a 'kůl'. Ale keď to tak spomínate, ten Mace by sa tam hodil.
Ja už mám zocelený žalúdok - pri tej scéne by som sa len rehlil na škodoradostnej predstave, ako trpí kamoš homofobik :D A ešte stále v nahrávke by sa to dalo pretočiť...
Sice jsem ten panel ještě neviděla, ale co jsem tak slyšela, tak tam nic moc neřekli. Žádné datum premiéry, žádná nová jména... Jen pustili vystřiženou scénu s Tywinem a Pycellem, která asi bude na BR a DVD třetí řady.
A GRRM tam prý říkal, že pokud někdy bude psát prequel (až dopíše ságu =D ), tak spíš z dávnější minulosti (Aegon I. a jeho sestry, Aegon IV. atd.)...
najprv mi to video bolo vtipné... ale potom mi už bolo smutno...