@Hildegarda Ani nevíš o co přicházíš. Poník vztekající se před zrcadlem protože se mu nelíbí duhová hříva nebo růžová křídla, to je pohled k nezaplacení =D
@Everett_Young No chvalabohu, svet sa toci spravnym smerom :) To vies, dnes som este nejedla a prisla som o ampulku krvi, asi sa mi trochu mozog odkrvil ;)
"My jsme si jen chtěli naporcovat to tele, na tom není nic protizákonného ani nemorálního. Nechápu, co to do nich vjelo, celou dobu to přece nikomu nevadilo!"..
Je zvrhlé a zvrhlé, zdá se mi že Bosh aspoň uměl kreslit, Picassovu Guernicu uznávám jako umění taky, ale obrazy rázu výše, se mi ani za mák nelíbí, stejně tak jako barevné šmouhy.
@Blackfish Akože sa ti tie obrazy zdajú nenemecké :D
Tie obrazy sú fajn. Nemusí byť všetko perfektne nakreslené, profesionálne odtIeňované a prefotošopované efektmi nie z ruky a papiera, ale z programu. Okrem toho sa evidentne autor ani nesnažil to spraviť nejaké úhľadné či pekné. Je to na štýl karikatúry a zrejme to má pripomínať využitie farebných sklíčok pri tvorbe obrazových okien, napríklad v kostoloch. V tomto prípade mi tie krivé stĺpy prídu estetickejšie ako keby boli rovné napríklad - sedia do toho štýlu.
Komentáře
Jen mám pocit, že raduje při naprosto nesmyslných kombinacích.
To vies, dnes som este nejedla a prisla som o ampulku krvi, asi sa mi trochu mozog odkrvil ;)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Zvrhlé_umění
Tie obrazy sú fajn. Nemusí byť všetko perfektne nakreslené, profesionálne odtIeňované a prefotošopované efektmi nie z ruky a papiera, ale z programu. Okrem toho sa evidentne autor ani nesnažil to spraviť nejaké úhľadné či pekné. Je to na štýl karikatúry a zrejme to má pripomínať využitie farebných sklíčok pri tvorbe obrazových okien, napríklad v kostoloch. V tomto prípade mi tie krivé stĺpy prídu estetickejšie ako keby boli rovné napríklad - sedia do toho štýlu.