@Krisa taky bych řekla, že Kit tam bude mít tak maximálně nějaký pětiminutový štěk :D
Mně se ten trailer nelíbí :( jeden z nejhorších trailerů, který jsem poslední dobou viděla. Nemá to žádnou gradaci, žádný jednotící prvek nebo nějakou stavbu. Prostě napráskané digitálni rádoby kulervoucí obrázky plus rychlý střih a nudný (nebo žádný?) hudební doprovod. Je to škoda, zdá se, že by se z toho dalo vytřískat víc, tohle by mě do kina rozhodně nenalákalo, takže si počkám, co z toho vyleze.
@Dreamer Ono je tam ten problém, že sú tak prakticky tie isté alebo mo podobné scény - ten démon sa tam ukázal niekoľkokrát, takže zbytočne dlhý trailer. Dosťzbabraný trailer :)
@Krisa Já taky, ten teaser jsem zatím viděla třikrát a znovu ve mně vyvolal pocit, že chci draka, model Bezzubka, Škyťák vypadá pořád sympaticky, lítací scéna je opět dechberoucí a nejspíš se dnes po sto padesáté pustím jedničku. :D
Jo a prý by tam měl mít nějaký štěk Kit Harington ;-)
@Krisa Hm, toho jsem si všimla po odvysílání prvního dílu, řekla jsem si, že si počkám na víc reakcí a pak na to úplně zapomněla. Asi se taky poohlédnu- do června času dost. :D
Dneska jsem byla na Univerzitě pro příšerky a strašně moc se mi to líbilo :) Kromě předfilmu o deštníkách (deštnících?), ten mi přišel divnej, ale jinak to bylo super :) Ale možná je to tím, že Příšerky s.r.o. jsou nejspíš můj nejoblíbenější animák ever, takže nejsem objektivní :D
@Melindaaaa ja som to tiez vcera videla. Muz sa stazoval na malo akcie, ale mne to prislo strasne roztomile. Uz ten uvod s tym holubom predznamenaval super podivanou :)
@Hildegarda Muži to asi neocení tak jako my :D Můj mužný doprovod ocenil taky hlavně holuba :D Mně se nejvíc líbil ten, co se v českém dabingu jmenoval Hňahňa :D (už jen to jméno :D:D)
Komentáře
Mně se ten trailer nelíbí :( jeden z nejhorších trailerů, který jsem poslední dobou viděla. Nemá to žádnou gradaci, žádný jednotící prvek nebo nějakou stavbu. Prostě napráskané digitálni rádoby kulervoucí obrázky plus rychlý střih a nudný (nebo žádný?) hudební doprovod. Je to škoda, zdá se, že by se z toho dalo vytřískat víc, tohle by mě do kina rozhodně nenalákalo, takže si počkám, co z toho vyleze.
Ono je tam ten problém, že sú tak prakticky tie isté alebo mo podobné scény - ten démon sa tam ukázal niekoľkokrát, takže zbytočne dlhý trailer. Dosťzbabraný trailer :)
Jo a prý by tam měl mít nějaký štěk Kit Harington ;-)
Konverzacky nie su pre kazdeho :)