@JoeGyry To už se tu někde řešilo. Myslím že jde o Xaro Xoan Daxose, Irri a ta druhá služebná Dany a ten čtvrtý nevím kdo je. Jayne/Talisa nebo ten Mallister na jehož mrtvolu koukali v Harrenově, ale v knize byl na svatbě a aktuálně ho vězní Freyové.
@Montezuma3 mňa napadol len ten Dothraki ktorému v seriály odrezali hlavu, ale ak sa nemýlim v knihe ešte žije. Na Xara aj na tie slúžky som úplne zabudol.
@Montezuma3 Hodilo, ale jak jsou na něčem poníci, tak můj mozek přestává pracovat a přechází do fáze blikání kontrolky "CHCI". Hlavně se mi líbí ty figurky, akorát se trochu obávám, že bych tu hru asi nebyla schopná rozehrát, protože bych se nerozhodla jaký poník chci být :D
A Ašu som si zase predstavoval s dlhými vlasmi. Akosi mi ušlo, že ich má mať krátke. Teda trocha kratšie, ale nie až tak. Tak vôbec nevyzerá pekne. Taký strih Kate z Underwordlu...
Komentáře
okolo 2:30 (v 3 videu to čo má 4:37) spomína 4 postavy ktoré v seriály zomreli no v knihách žijú, neviete mi povedať o ktoré ide?
http://popwatch.ew.com/2013/07/02/game-of-thrones-80s-art/
Hlavně se mi líbí ty figurky, akorát se trochu obávám, že bych tu hru asi nebyla schopná rozehrát, protože bych se nerozhodla jaký poník chci být :D
A tie vpadnuté líca a dosť viditeľné kosti lebky (ak mierime na obrázok). Príde tam moc stará a strigoňská :)