@Černá_Alison Jeden zub není můj (nevyrazil mi ho pes, ale kamarád :D ). Proto jsem psala, že to znám v provedení s kolenem. Drsnosrstého jezevčíka už nemám :'-(
Už je to pár let, ale stejně se přes to nemohu dostat. Chybí mi i ten první i tenhle druhý. Vlastně je třetí téhož jména, ale prvního/í si nepamatuji - bylo mi 1,5 roku.
@Černá_Alison To chápu, taky mi Fík chybí. Můžu se zeptat,proč dáváte stejné jméno? Mi to vždycky přišlo zvláštní - jako snaha o nahrazení původního novým (známí měli mikrojezevčici Máňu = Maruška, kterou přejelo auto :(, hned si pořídili novou mikrojezevčici a jmenuje se taky Máňa - děti malé nemají, takže nemuseli mlžit...)
Ano, částečně to je přenesení citů na toho druhého a částečně aby se to nepletlo. Příliš mnoho jmen mate zrovna ve chvíli, kdy potřebuješ zařvat, aby nelezl pod auto. Taky mne vytáčelo, když mi babička říkala všemi jmény, ale když už mi říkala Kubičku (andulka), tak to bylo příliš :-) Mám holku a kluka a taky je někdy oslovuji opačně :-p Nyní už to chápu. Zato babička to již sjednotila a říká mi stejně jako mamce a mé dceři, i když já se jmenuji jinak :-D Říkají mi tak všeci, takže už jsem vlastní jméno skoro zapomněla :-D
@flanker.27 Taky jsem dlouho srovnávala, jaký byl ten předchozí aristokrat, zatímco druhý buran, ale na druhou stranu - předchozí sežral papuče, průkazku, walkmana, sluchátka, 2 půjčené knihy a druhý se nedotknul ničeho, co se nehýbalo :-) Takže každý měl svoje špecifiká :-)
@Černá_Alison :D Taky mám doma ožranou knížku z knihovny, kterou jsem smutně prohlásila za "ztracenou" a ptala se, jestli jí musím někde koupit nebo můžu rovnou v knihovně zaplatit.
@Černá_Alison Moji přátelé by to pochopili líp než paní v knihovně =D. Samozřejmě jde o knihu - pokud už nikdy nepůjde sehnat, tak je to blbý, jinak bych jim to řekla a sehnala novou.
Komentáře
No on měl často dost kontroverzní názory a stabilní skupinu haterů, ale čas od času se se střípky dalo souhlasit.
Můžu se zeptat,proč dáváte stejné jméno? Mi to vždycky přišlo zvláštní - jako snaha o nahrazení původního novým (známí měli mikrojezevčici Máňu = Maruška, kterou přejelo auto :(, hned si pořídili novou mikrojezevčici a jmenuje se taky Máňa - děti malé nemají, takže nemuseli mlžit...)
Mám holku a kluka a taky je někdy oslovuji opačně :-p Nyní už to chápu. Zato babička to již sjednotila a říká mi stejně jako mamce a mé dceři, i když já se jmenuji jinak :-D Říkají mi tak všeci, takže už jsem vlastní jméno skoro zapomněla :-D
(hehe samizdat - dnes by se to osočovalo jako pirátská kopie!