Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
18081838586106

Komentáře

• @Dreamer A co s tím děláš? :-))) Já rozvažuji velmi pečlivě, co si pořídím a ve výsledku mám 4 ano 4 plné almary oblečení a nic z toho se nehodí vyhodit, protože je to funkční, neponičené,...prostě nejde nic vyřadit :-D Jsme z toho nešťastná. Už jsem vyhodila patery úplně dobré džíny a všech 11 flanelek - všechno bylo dobré, prakticky nenošené, ale není to kam dávat :( a teď nevím, co se čtyřmi kožichy (dva jsme neměla ani na sobě) a hromadou bund :(
  • Mám ve skříni pár omylů, na které se chodím dívat a říkám si, že to třeba jednou unosím :D pak věci, které jsem si koupila ve stavu nějakého osvícení, takže se dají nosit a hodí se k sobě a ty nosím do roztrhání a když se rozpadnou jsem zoufalá, protože je nemůžu nikde sehnat. Mám jedny kalhoty, které zatím drží, když se seperou, tak je obarvím a jedny oblíbené rifle, odřené, pozašívané, pořád mi sedí, ale teď už se rozpadly definitivně. Stejné nemůžu nikde sehnat, protože buď mají všude skinny, které jsou nepohodlné a moje sebevědomí klesá na pod bod mrazu, když se pokusím do některých narvat :D nebo jsou na tom různé blbosti jako cvočky, výšivky nebo mají hnusné kapsy a nohavice, které mi nesedí, takže to nakonec většinou vzdám vletím do první hadrárny, vezmu první věc, která se zdá být při vyzkoušení ok a mám kalhoty na jeden rok :)
  • @Černá_Alison Jaký je rozdíl mezi hubenou a štíhlou? Jen tloušťka nebo i tvar těla jako např. šíře boků, pasu atd.?
  • :-)) Plně chápu :-)
    Před lety jsem z obdobných důvodů začala kupovat Levisky. Na 501 nedám dopustit a navíc se mi ohromně líbí, že mají místo zipsu džínové knoflíky, čímž odpadá věčná bolest "rozjíždějící se zips" :-) Ale jsou drahé :(
  • @Everett_Young Štíhlá holka je hezká - má prsa, má boky, ale není oplácaná. Hubená je modelkovitě podvyživená, kostnatá, nemá prsa.
  • upraveno 4. července 2013
    Haute couture je pre mna na obdivovanie. Urcite nerozmyslam nad tym, ako by som v tom vyzerala ja. Uz len kvoli prsiam :) (ale zase moje dvojca ma presne take neprsia ako tie modelky :) ). A Saab ma na rozdiel od inych aspon trosku nositelne HC. Kazdopadne beriem to ako prehliadku strihov, farby, krasy. Nieco ako Flora :).

@Dreamer A tie rifle stvu aj mna. Vsade skinny, minule som nasla jedny straigth niekde zastrcene v krabici. Aj tie boli skor skinny :(. A zvony mi nesedia, takze ak najdem jeden kusok, tak nosim, kym sa nezoderu a kedze sa momentalne zodrali, tak som rada, ze je teplo a nemusim este do obchodov hladat nove. Ale uz mam v kalendari poznaceny 13.7. Zacina vypredaj v Nexte a to vzdy dcere nakupim celu garderobu a mam na dlhy cas pokoj.
    @Everett_Young Stihla holka ma rozdiel medzi poslednymi dvoma cislami vysky a vahy max 17. Hubena to niekedy taha aj k 25 :). To je moje osobne referencne meritko, ale vzdy existuju vynimky :)
  • @Hildegarda Teď jste to řekli ty a Alison každá obráceně. Podle tebe je hubenější hubená podle Alison štíhlá. Takže teď musíme tady na fóru najít dvě dobrovilnice, jednu štíhlou a druhou hubenou a zjistit která z nich je hubenější :twisted:
  • Vychrtlé se taky počítá?
  • @Everett_Young :-) Ber to tak - pokud má holka ruce nejhrubší v lokti a nohy v koleni, tak to není hezké a je hubená :-)
    Správná holka má být krev a mlíko :D
  • @Blackfish A nějaká ta slupka, co by ty tekutiny živočišného původu držely pohromadě :-))
    Ale taková pomerančová kůra na mladé děvčici taky néni faň. A díky, tvým výkladem se to dokáže znechutit.... pré tekutiny živočisného původu.
  • @Blackfish Ta kupodivu není závislá na váze - postihuje štíhlé stejně jako oplácané. Dokonce není ani vyhrazena ženám. Znám aktivního basketbalistu, který má pomerančovou kůži a strije a je z toho úplně paf a snaží se toho zbavit v posilovně, ale není mu to nic platné.
  • Tak jsem si dnes dopoledne zase po čase říkala, že bych si konečně mohla koupit nějakou dámskou halenku či triko. Obešli jsme doslova desítky obchodů. Viděla jsme deset tisíc modelů a všechny stejně tragické :( Zase jsem si nakonec koupila pánské triko :(
  • @Černá_Alison To je těžké, buď najdeš průsvitné rozevláté pytle s psychedelickými vzory nebo přeplácané krajkové cosi a dále taky vedou šílené elastické prostříhané hrůzy. Jednou jsem sháněla obyčejnou lehkou bílou dámskou košili (bez kanýrů, třpytek, krajek), to bylo teprv peklo. :onfire:
  • @Dreamer Přesně tak. Párkrát v životě jsem si v konfekci koupila halenku, ale nosit nelze žádná :( Strašné jsou ty materiály - nepříjemné nejpozději když se člověk zpotí, tak ho žerou až ho sežerou. Nemožně umístěné švy dřou a střihy jsou nevím na jaký typ žen, ale rozhodně ne na mne :( Vycpávky jsou hrůzná kapitola sama o sobě. A polovina modelů je stejně madženta nebo fialová :spike: Už to zase vypadá, že i tu pitomou halenku si zase budu muset ušít sama:( Což se samosebou prodraží a navíc shánění látky...
  • Většinou jsou to všechno průsvitné předražené hadry z umělé hmoty, když už se mi něco zalíbí, nechce se mi dávat tolik peněz za hadr, ze kterého při bližším pohledu čouhají nitě a nevěřím, že vydrží víc jak jedno vyprání :-(
  • @Dreamer Tak tak. Přitom všechno, co člověk chce je bavlněná halenka na denní nošení na doma, co bude dobře sedět, nebude padat z ramen, v rozumných (ne reflexních nebo vyblitých) barvách, střih klasický,...ale to chci příliš :(
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Panebože, to je asi ta nejvíc nejlepší reklama, kterou jsem kdy viděla =D
  • Hm tančí skoro stejně dobře jako kája goth....
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tak on měl David H. vždycky sexy pohyby =D
  • @Černá_Alison
    Kája Mein Gott teď zapůsobil na Rokáči... no podle těch nalitóz, co tam vyzpovídali, by jim bylo asi egál, kdyby jim zpívali Eva a Vašek. Ale tak já mám ráda Karla ne kvůli tomu co zpívá (to mne celkem míjí) ale kvůli tomu jaký to je člověk.
  • Inu mne zase znechuceně rozesmálo, jak o rock for people byly dva články na lžidnesu ještě než začal...je to nejtendenčnější fesťák, co člověk pohledá. Není tam jediná věc, co bych kdy chtěla slyšet. Zato o Masters - největším fesťáku v republice není nikdy nic, pokud tam náhodou někoho nepřejede vlak :-D
  • @Černá_Alison
    iDěs od fašistické proměny na registraci pod reálnými jmény mám za nejlepší humoristické periodikum.
  • No ono je humorným periodikem již leta :-D Nejvíce se vždy nachlamu, jak prudijou z křišťálovou lupou :-D
  • @Černá_Alison
    Áno! No mým oblíbeným blogerem byl Matějka a koukám že už byl taky vyfakován. No, tak nějak se to dalo čekat.
  • Přiznám se, že jména neznám a čtu zpávy jen málokdy. většinou jen když mi choť pošle odkaz nebo mi předčítá a občas bonusweb :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.