Povídka č. 11 /5. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jsem rád, že se někdo pokusil také o čistokrevný horor. Některé části byly opravdu docela strašidelné, jen by to chtělo trochu víc uspořádat, tu a tam to působí trochu moc překotně.
  • Tohle navečer! Brrr.
    Má to ale atmosféru co :applause:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Zajímavé, na mě trochu moc zmatené.
    Ale ti pavouci jsou pěkně fujtajbloví :)
  • Druhé kritické čtení: nejde mi do hlavy jen jedna pro mne nelogická věc - Noční hlídka plná ostřílených veteránů chodila po chodbách zároveň s Jinou leta a nic s tím nedělali a přitom jich byly vlastně tisíce při součtu všech základen? To chtělo trochu zdůvodnit a dovysvětlit.
  • Zajímavě pojaté téma Nočního krále. Dost mě to bavilo :-) Autorovi se podařilo do povídky dostat tu správnou mrazivou atmosféru a bylo to opravdu napínavé.
  • Pěkně tajemné a strašidelné. Noční hlídka mě ale tak nějak celá sama o sobě nebaví, takže favorit nebo adept na vítěze to pro mě asi nebude. Ale pěkné to bylo :-)
  • Zombie survival pohodovka na dobrou noc. A s chlupatymi pavuky! :-) Kultivované Zlo, kterému nelze rozumnými prostředky čelit. Nebál bych se příště být klidně i víc naturalistický, to mají mazlíčci rádi. :-)
  • Odhalení číslo dvě: pod tohle se taky podepisuji já.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Dreamer Tady jsem tě uhádl. Piš horory a komedie i nadále, jde ti to moc dobře. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.