------- @Černá_Alison + ostatní - toš, tak kdo my pomoše s tou písačkou, na kt. som v threade "poradna dal link ? :twisted::P) jak ste uš určo uhaodli, potreboval by som z toho konceptu spraviť "čistopis, neco jako final verziu, vhodnú na publikovanie,/ zasielanie istím osobám/inštitúciám.. teda zišlo by sa to prepísať, trochu účesať, upraviť, atd.. ano síce napady mám, aj špičkový ("nápad za milion", jak se žíká, ale v tomto prípade aj omoc x víc..), ale jak je leto, už sa mi to vobec nechce písať.. :roll::onfire::-D a nevadí ted ani ked máte "len" humanitné zameranie, a fyzika\elektronika neni váš silný šálek kaffe :-), ted by sa mi práveže zišli nejakí (trpezliví) "majstri slova a pera" :-D
tak podme do toho, nech je už pul hotovo ! a nech som už ten "patentový rentier / alebo hoc aj další Intel / *"L.-M´ SkunkWorks" čím skor :twisted:=D8-)
ale, nejen kvoli tomu, už skor to budem potrebovať mať hotové už skor, ptže každopádne toto budem chceť mať už jako (aj,/a nejen) diplomku..
@Černá_Alison -myslím, že som ťa odhadol dobre, a na uvod a prvé vysvetlenie "vo co go" bude stačiť zatial heslo *Feynmann processor* (core) (univerzálny, fotonic.-kvant.), zvačša všetko dalšie je v tom linku - oskenované stránky som očísloval, a ich názvy sú dlhé, popisné..) .. nj, toto ttreba, takéto veci, témy, a aktivity, ne jen to, kto,-kde-jak-a-s-kým...ehm.. (:twisted:) ;P ;P se ožral a poblil..
Právě jsem načapala 2,5 letého synátora s velikou osmicentimetrovou naušnicí před sebou a špendlíkem v ruce, jak se snaží propíchnout si ucho! Zřejmě si vyložil po svém mé vysvětlení, že na naušnice musí mít v uchu dirku :-)
Nic jiného ti nezbývá než to přepsat :-) A připomínám - v každé větě se rozhodni, které slovo je nejvhodnější a nejvýstižnější a nepiš tam všechny ekvivalenty, co tě napadnou. Ať to vypadá lidsky.
@Černá_Alison :applause: Mobil lze vypnout, běžně praktikuji před tím, než vlezu do kina, svítící obří displeje mobilů bych nejradši rozdupala a majiteli vysypala na hlavu popcorn a vrazila brčko z coly tam kam slunce nesvítí :evil:
Párkrát mi stačilo mile zasyčet, jestli by nebyli tak hodní a nedrželi hubu a slabší jedinci konsternované mlčeli až do konce :twisted: Ale pochopila jsem, že lidé neví, co s prachama, když si chodí do kina popovídat (na lavičce v parku by je to vyšlo levněji :wall:
Jak by nevydrželi bez žrádla hodinu a půl! To je problém se nažrat, napít a zajít na WC před kinem, pak si užít film a pokud skutečně po hodině a půl opět potřebují nažrat, tak si dát po filmu znova? Ne není to možné. Slovy Listera - takové záhady jako proč si inteligentní lidi kupují do kina popkorn?
Naposledy jsem to zažil dokonce na csfd projekci, chlapec poblíž si tam začal domlouvat cosi pracovního. Byť potichu, stgejně byl pořádně slyšet. Kdosi byl rychlejší než já a sdělil mu, že by to tedy měl koukat vypnout, on že jo že jo, ale stejně kafral eště asi minutu.
Hmmm, začíná mi být Britů líto, zvlášť po tom incidentu v Londýně, který v článku zmiňují. Budu tomu tleskat, až v muslimské zemi s hrdostí postaví křesťanský kostel.
Komentáře
@Černá_Alison + ostatní - toš, tak kdo my pomoše s tou písačkou, na kt. som v threade "poradna dal link ? :twisted: :P) jak ste uš určo uhaodli, potreboval by som z toho konceptu spraviť "čistopis, neco jako final verziu, vhodnú na publikovanie,/ zasielanie istím osobám/inštitúciám.. teda zišlo by sa to prepísať, trochu účesať, upraviť, atd..
ano síce napady mám, aj špičkový ("nápad za milion", jak se žíká, ale v tomto prípade aj omoc x víc..), ale jak je leto, už sa mi to vobec nechce písať.. :roll: :onfire: :-D
a nevadí ted ani ked máte "len" humanitné zameranie, a fyzika\elektronika neni váš silný šálek kaffe :-), ted by sa mi práveže zišli nejakí (trpezliví) "majstri slova a pera" :-D
tak podme do toho, nech je už pul hotovo ! a nech som už ten "patentový rentier / alebo hoc aj další Intel / *"L.-M´ SkunkWorks" čím skor :twisted: =D 8-)
ale, nejen kvoli tomu, už skor to budem potrebovať mať hotové už skor, ptže každopádne toto budem chceť mať už jako (aj,/a nejen) diplomku..
@Černá_Alison -myslím, že som ťa odhadol dobre, a na uvod a prvé vysvetlenie "vo co go" bude stačiť zatial heslo *Feynmann processor* (core) (univerzálny, fotonic.-kvant.), zvačša všetko dalšie je v tom linku - oskenované stránky som očísloval, a ich názvy sú dlhé, popisné..)
..
nj, toto ttreba, takéto veci, témy, a aktivity, ne jen to, kto,-kde-jak-a-s-kým...ehm.. (:twisted:) ;P ;P se ožral a poblil..
teda ešte pred tím, nájsč inštalačky ktomu :-D
Ne není to možné. Slovy Listera - takové záhady jako proč si inteligentní lidi kupují do kina popkorn?
Hmmm, začíná mi být Britů líto, zvlášť po tom incidentu v Londýně, který v článku zmiňují. Budu tomu tleskat, až v muslimské zemi s hrdostí postaví křesťanský kostel.