GRRM říkal, že díky seriálu je nyní koncetrovaný a rychlý jako nikdy v životě. Myslím si, že by teď mohl mít takových 400-500 stránek když počítam i to, co vynechal v tanci. Doufejme v anglické vydáni v 2014 :)
Tak to jsem zvědavý - narozdíl od většiny ostatních jsem se k sáze dostal až nedávno, takže jsem prvních pět dílů shltnul najednou. A v trpělivosti jsem se tedy nevycvičil :-)
zajímalo by mě, jestli si myslíte, že se bude v dalším ději nějak vyvíjet fakt, že Rob zvolil jako svého nástupce Jona.. Bylo to ve 3. díle, nějak před krvavou svatbou. Pak to v ději už zmíněné vůbec nebylo.. Myslíte, že se k tomu Martin nějak vrátí??
Robbov dedič je podľa mňa už nepodstatný. Robbovo kráľovstvo je zničené, jeho vazali pokľakli pred železným trónom a Boltonom a Stannis tiež považoval Robba za uchvatiteľa. Aj ak by Jon bol jeho dedičom, tak je kráľom ničoho, len prázdnej frázy.
@Tenebris Stačí menší rekonstrukce a bude zase obyvatelný :). Spíš než o barák ale jse o to, co se k němu váže (Strážce Severu, titul, postavení, vazalové, území...)
Komentáře
Ak to bude skor ako v 2016, tak budem stastna, ale nepredpokladam to.