Tak Kit Harington (Jon) se nechal slyšet (při takové malé autogramiádě po skončení divadelní hry, ve které hraje), že za 20 dnů už odjíždí natáčet. Což je překvapivé, a jak autor článku píše, může to znamenat buď nějaký dlouhodobější proces co se týče kostýmů,make-upu či zkoušení nebo pravděpodobněji trénink boje s mečem apod. Sice by v Pilotu Jon bojovat neměl, ale to by v tom případě znamenalo další jiskřičku naděje co se týče dalších sérií.
Zrovna jsem dokoukal 3. řadu Tudorovců. A musím říct, že v posledním díle Tamzin Merchant velmi věrohodně dokázala, že dokáže být prostopášná až do morku kostí, nestoudnice jedna. Začíná se mi jako Daenerys přeci jen zamlouvat :-)
Jsou obrázky, na kterých vypadá mnohem líp (i když žádný s blonďatou hřívou), ale tenhle mě zaujal hlavě tou žábou; má to takové kouzlo vzhledem k vývoji v Hostině pro vrány. :-)
ok :). teraz som si uvedomil svoj omyl. myslel som ze rowan atkinson je navrhovaný na Varysa a prišlo mi to absurdné. avšak evidentne som si splietol mená. moja chyba :(
Komentáře