Staré, leč dobré hry :-) Taky mám permanentně rozehrané UFO - enemy unknown a settlery 3 :-) Logicky taky Diablo II :-) Jo a Wiggles. Jsou hry, co se neokoukají a jejich hlavní devizou je hratelnost, kterou pokračování postrádají :(
Diablo III nebudu hrát, ani kdyby nebylo nutné onlajn připojení, což se mi nejen ekluje, ale hlavně s těmi výpadky telekomu mnohokrát za den (i desítky minut) to není možné. A kromě toho se mi nelíbí vizuelně. Bratr to hrál, tak jsme se dívala, ale je to nepřehledná změť efektů a animaček, které mi naprosto kazí hru, že vůbec nevím kdo je kdo. Pravda, když jsme hrávali Diablo (2) třeba i v pěti, tak nekromanti nesměli používat svoje kostřičky. Je neskutečně otravné a hlavně smrtící, když v boji trávíš většinu času snahou pobít spojenecké kostřičky, když je obtížnost hrou nesrovnatelně vyšší (pro 5 lidí) a není času na blbosti. Stěží stíháš registrovat spoluhráče, ale ne odlišovat odstíny kostřiček. Diablo 3 je v tomto neskutečně horší a efektů se nedá oprostit ani tím, že hraješ nemagickou postavu. Navíc se mi v novém Diablu nelíbí "zwowkovatělá grafika" předimenzovaných zbrojí, zbraní a podobně. Potrpím si na realistické jednoduché a účelné věci. Proto se mi třeba líbí Titan quest, který navíc hodně vychází i z různých historických zbrojí a zbraní, což považuji za další plus. Moc mne potěšilo vidět korintské a perské přilbice a egyptské plátkové vesty nebo syrské náholenice - tak jak je známe s archeologických nálezů, maleb na keramice či fresek.
Už jsem za polovinou, ale zatím vůbec netuším podle čeho se budu rozhodovat, kdo je králem všech Nočních králů :king: a čí rozhodování bylo to nejvíc nejdůležitější. :?:
@Tom Nemusi tu byt, ale mne sa to uz stalo parkrat a vzdy bol promptny. Ked mu posles PM, predpokladam, ze mu pride na mail, takze tu nemusi ani nazriet.
Tak kolik je nakonec povídek? 14? Nějak nemůžu najít dobře odkazy, protože se mi zobrazuje tady vpravo nahoře jen prvních 10 :( Nevím jak hledat další :(
Komentáře
To máš pravdu. Hodně z nich jsou takové kobylí ksichty.
@Everett_Young
Ne, fakt nespletla.
Sláva lordu veliteli :king: