Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
18283858788144

Komentáře

• upraveno 30. června 2013
  • Já právě čtu Sillmarilion od Tolkiena :-D
  • @M1on s čím povedomé? Neviem... Príbeh je super, postavy tiež a inkvizítor Glokta, je lahôdka :)

K Erikssonovi. Malaz je dobrý, ale strašne, strašne rozvláčny... Poriadny drajv chytí vždy až ku koncu knihy...
  • @Connor Glotka + Tyrion = dva mrzáci co zachrání město
    Jezal+ Jaime = dva namyšlenci, kteří přijdou k ujmě a oba se změní
  • @M1on jáj takto :) Takto som nad tým nerozmýšlal :)
  • Dnes mi došlo A feast for Crows... takže po prológu a prvých dvoch kapitolách musím povedať, že George sa nechystá nič ukončiť ale naopak ešte viac zamotať :) to sa mi lúbi...
  • @FireAndBlood Počkaj si na prvú Brienninu kapitolu, to nadšenie ťa rýchlo prejde. :D
  • @Arutha2321 akurát som dočítal Brienne a stále sa mi to lúbi... stále oddaná svojmu slubu voči Catelyn :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • tak ževraj každý považuje 4. diel za najnudnejší...
  • a 5. diel to ževraj tiež nevyhral :D
  • Mňa 4ka bavila , Cersei bola pre mňa zaujímavá POV postava, konečne človek zistil ako zmýšľa.
  • Tak mne po dvoch kapitolach prijde Cersei taka ze najradsej by kazdeho vyzabijala aby v zamku ostala iba ona, Jaime a Tommen :D
    @FireAndBlood
    Yops a potom by si vzala zbroj a statočne ich všetkých ochraňovala vlastným telom a určite by to zvládla lepšie ako celá Stannisova armáda :D Cersei strašne rada opakuje ako sú všetci ostatní nechopní.
  • Co si myslíte o Kole času? Boris Hokr kdesi napsal, že by bez něj nikdy nevznikla Píseň... No, začala jsem to číst, až jak to teď Fantom print vydává jako 1 knihu v pevné vazbě (ze stejného důvodu jsem nečetla Píseň před seriálem) a musím říct, že se mi to hodně líbí. Je to na jednu stranu klasické fantasy, na druhou je tam dost takových temnějších, často až Martinovštějších tónů :-) Dost mě teda děsí ten počet dílů, vůbec nevím, o čem dalších 10 bude, ale snad to nějak zvládnou :-)
  • @esed chystal som sa to prečítať no veľa recenzií odsudzuje posledné diely ktoré už nenapísal originálny autor (ktorý zomrel), potom daj vedieť aké boli tie posledné diely :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zrovna začínám číst povídky.
  • Též. I když jsem viděl ty kvanta textu tak jsem se zalekl.
  • No, myslím, že poslední díly vyjdou česky asi tak stejně jako poslední Martin :-) Ale třeba se hodně překonám a přečtu to dřív na Kindlovi :-)
  • upraveno 8. července 2013
    Vsetci sa proti mne spikli a z kazdej strany tento tyzden narazam na knihu Mladi v hajzlu. Oplati sa precitat 31-rocnej a so zavazkami? :)
  • upraveno 8. července 2013
    Mě to hodně bavilo, ale už je to delší dobu, co jsem to četla... Momentálně mám půjčený poslední díl, tak uvidíme :-)
  • Četla jsem před sedmi, osmi lety a první díl paráda, pak klesající tendence. Teď už asi dva roky přemýšlím nad rozečtením ?pětky? a zatím jsem vždy měla něco zajímavějšího. :)
  • Občas se u toho zasměješ, není to podle mě totální odpad, má to docela nápad a žádné vyloženě nudné pasáže...aspoň co si pamatuju, ale četla jsem to tak před 5 lety :D (v 15ti)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tak jsem rozečetla Abercrombieho "Nejlépe chutná za studena" a mám takový pocit, že se autor vyžívá v mrzácích a má něco proti ultimátním klaďasům (zatím jsem v jeho knihách nenarazila ani na jednoho). Jsem lehce před půlkou a už teď vím, že se hned po tomto vrhnu na jeho další knihu "Hrdinové" a těším se, až vyjde "Rudá země".
  • dočítal som A feast for crows a ide sa na Cuckoo´s calling !!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.