Strhujúce veľdielo z produkcie režiséra Kachličky a rúrky. Prichádza filmové spracovanie tisícstranového románu Dobrodružstvo v sprche. Už čoskoro vo vašich kúpeľniach.
No je fakt, že jsem si občas stavěl lodičky z lega a stavěl na ně plastové vojáčky :) Leč to jsem dělal víc mimo vanu.
Ovšem taky jsem si z merkura postavil most mezi dvěma postelemi a pak ho jedna strana dobývala a druhá bránila. a taky jsem měl dřevěnou stavebnici, ze který se dala stavět farma, dodneška mám plastový zvířátka, indiány a tak a dělal jsem boje o farmu jak z Pokladu na Stříbrném jezeře :)
My s bratrem stavěli cestu pro kuličku - takové "incredible machine". Použili jsme několik paspartovacích lišt s rýhou a výtahy ze stavebnic a domino a špulky z náplasti a řadu dalších věcí, aby byla dráha kuličky co nejdelší :-) S tím jsme si vyhráli celé hodiny. Sama jsem si stavěla ZOO.
@flanker.27 :-p Ani ne :-) Jen mne u toho tak napadlo, že GRRM to nikdy neochutnal, což není nic divného vzhledem k nepochopitelnému americkému odporu vůči vnitřnostem povšechně :-)
@Blackfish Doufám, že na tom pobitevním poli bude aspoň spousta podrobně popsaných otevřených zlomenin, zlámaných a rozdrcených údů, útržků vnitřností, chybějících tělních částí a tekutin, řeky zbarvené prolitou krví do ruda, naříkající koně apod. drobnosti dokreslující malebnost celé scenérie, když už nám nedopřeješ přímý přenos... ;D
@Blackfish to je ideální řešení :D já bych to tak taky udělala, ale spíš z toho důvodu, že o vojenství vím kulový, takže popis bitvy v mém podání by vypadal úsměvně.
Komentáře
@Dreamer Na cliffhanger si počkej do povídky :)
Leč to jsem dělal víc mimo vanu.
Ovšem taky jsem si z merkura postavil most mezi dvěma postelemi a pak ho jedna strana dobývala a druhá bránila. a taky jsem měl dřevěnou stavebnici, ze který se dala stavět farma, dodneška mám plastový zvířátka, indiány a tak a dělal jsem boje o farmu jak z Pokladu na Stříbrném jezeře :)
Sama jsem si stavěla ZOO.
Jen mne u toho tak napadlo, že GRRM to nikdy neochutnal, což není nic divného vzhledem k nepochopitelnému americkému odporu vůči vnitřnostem povšechně :-)
(Prohledávám mapy v knihách)