@Černá_Alison No co, cement se taky někde sežene, písek taky, a jdete betonovat. Ale to asi není nejlepší způsob jak opravit chodník, navíc pokud není váš, tak by se o to mělo na žádost postarat město.
@Everett_Young Ale je náš - ten na pozemku a vjezd pro auta...původně to býval beton, ale nyní je to spíše mletá antuka...výborně se z toho shrnuje sníh. Já si jen nedovedu představit, jakou roli v té opravě bude hrát to vápno a proč žáden další materiál podle nich nepotřebujeme :-p
Na kocovinu zabírá jedině půst, voda a spánek, jednou za dvě hodiny tři lžičky čaje, když čtu takové ty rady jako sklenice mléka, pivo nebo jiné chuťovky, tak se jen usměju a říkám si, že dotyčný asi ještě nezažil skutečnou kocovinu =D
Tak ona trocha alkoholu skutečně zabírá, protože zbrzdí velmi bolestivou detoxikaci. Ale na sobě jsem to nevyzkoušela. Ranní pivo se zove vyprošťovák, ale pivo mi nejede :-)
Já bych řekla, že se jedná jen o krátkodobé oddalování následné agónie, ale samozřejmě jestli se kocovinou míní pobolívaní hlavy, trošku moták a lehká nevolnost může to zabrat, ale tohle já neberu jako kocovinu jen jako ranní nevolnost :D
No dobře, ale stejně se to hodí spíš pro ty, pro které pomyšlení na ranní pivo po propité noci nefunguje jako dávidlo :D protože já nejsem skoro čtyři a dvacet hodin schopná pozřít nic kromě vody a velmi sladkého černého čaje, taky jsem zjistila, že mi pomůžou dvě deci džusu a hořčík, ale to je maximum, co do sebe dostanu, pak taky pomáhá spát, spát a spát. Kocovina je strašná, připadám si jako námořník na rozbouřeném moři, který není schopný najít pevnou půdu pod nohama, každou chvíli letí vrhat přes palubu, kvílení zuřivého vichru (dosadit lze taky jakýkoliv jiný zvuk hlasitější než šepot) působí jako by mu někdo bušil kladivem do lebky, chvíli se třese zimou, chvílemi ho polévá horko a modlí se ať přežije do dalšího dne :D to si pak člověk dvakrát rozmyslí, než se znovu napije.
@Dreamer Nejlepší je, se ještě před tím než jdeš spát (rozuměj hned jak dorazíš z hospody) pořádně najíst nějakého pečiva nebo něčeho jiného co do sebe vsakuje tekutiny. TO zpomalí rozklad alkoholu a když se po tom jídle ještě dojdeš vyspat tak ti potom není blbě a není třeba žádnou kocovinu řešit. Samozřejmě to předpokládá že po návratu budeš ve stavu kdy do sebe dokážeš nacpat dva až tři rohlíky minimálně
To je mi jasné, tohle praktikuji běžně spolu se spoustou vypité vody ke zkonzumovanému alkoholu a před spaním svačinka, plus další voda a hořčík. Strašlivou kocovinu jsem zažila tak třikrát a to mi bohatě stačilo, takže se tomu snažím pokud možno do konce života vyvarovat a neopíjet se :)
Doporučuje se konzumace co nejtučnějších jídel, protože alkohol s tukem se neutralizují :-)
Ale upozorňuji, že tyto pochody chápu s pojímám z biochemického pohledu, avšak na sobě je testovat nehodlám. Mi dva opičáci za život stačili a pochybuji, že bych ještě kdy měla chuť uhnat si dalšího :-) Paměť mi slouží a bylo mi dokonale hnusně. Je pravda, že toho druhého mi vylepšili řádným "hobla" k narozeninám, přičemž mi rozbili hlavu (jak jsem zjistila dodatečně podle vlasů prosáklých krví) a způsobili lehký otřes mozku, takže jsem nepřetržitě zvracela celý následující den. Jinými slovy - oslava třicetin, na které nezapomenu, i když ti, co mne úmyslně ožrali taky ne :-p
Komentáře
Lenin je živý, živější než všichni živí!
Ale upozorňuji, že tyto pochody chápu s pojímám z biochemického pohledu, avšak na sobě je testovat nehodlám. Mi dva opičáci za život stačili a pochybuji, že bych ještě kdy měla chuť uhnat si dalšího :-) Paměť mi slouží a bylo mi dokonale hnusně. Je pravda, že toho druhého mi vylepšili řádným "hobla" k narozeninám, přičemž mi rozbili hlavu (jak jsem zjistila dodatečně podle vlasů prosáklých krví) a způsobili lehký otřes mozku, takže jsem nepřetržitě zvracela celý následující den.
Jinými slovy - oslava třicetin, na které nezapomenu, i když ti, co mne úmyslně ožrali taky ne :-p