@flanker.27 No jo, v tom asi bude trochu zádrhel... I když jak nad tím přemýšlím, tak Amy Adams taky nebyla princezna, ne? Jen čekala na prince, který si jí vezme...
@Krisa Už je to hodně dlouho co jsem to viděl, ale myslím, že byla. Nicméně slovo princezna ber trochu souhrnně, Popelka taky nebyla přísně vzato princezna a ve Shrekovi je v nabídce dostupných princezen :)
Hm to drátkování je nějaké neumělé...to bych vzala jen, kdyby to bylo zlato :-) ale do vlasů bych to nedávala. Je to stejně komické jako některé spony do vlasů :-D (když si sepnu vlasy hrstí bodláků, tak to taky bude držet :-p)
@Černá_Alison Chm, takže ta ženská, co zpívá jeden z těch songů, co se mi takřka povedlo vytěsnit a teď mne to zase bude pronásledovat dokud nenarazím na další ohranou hudební vykopávku, co nemám ráda. :D
@MissUtahraptor Taková čelenka a na balet? To musí paní chcípnout anebo je to lehčí, než to vyzerá. Omlouvám se, ale když je řeč o baletu, tak já prostě musím :-)
Já se taky nějak nechytám, Krisa se píše s měkkým i a pádluje, tak nevidím v čem je problém :-) Ale já jsem mírně mimo, vzhledem k tomu, že zítra ráno v šest odjíždím a ještě jsem asi nezačala balit, tralala. :-D
Komentáře
(jaj, teď to přiletí, už hledám úkryt...)
I když jak nad tím přemýšlím, tak Amy Adams taky nebyla princezna, ne? Jen čekala na prince, který si jí vezme...
Mimochodem všímáte si, že všichni byli napsáni správně až na nebohou Krisičku - to JE šikana!!!