Áno, vedľa poľa kam chodím venčiť psa je sad, ktorý často okupujú krásne srny aj s majestátnymi jeleňmi - raz som jednu videl pásť sa - a pes tam niekedy preskočí a začne ich naháňať, čo sa tým srnám - a ani mne, keďže ho potom musím odchycovať - nepáči.
@Dreamer Asi patríte k ľuďom, ktorí veria, že vás na oplátku uhryznú a dajú vám superschopnosti... Aby vám sekli elastické šaty :D Ja patrím k tým, ktorý si prečítali článok, ako sa jednému kapelníkovi rozkladalo kožné tkanivo po uhryznutí pavúkom.
@Mrcel17 našla jsem si původní verzi té písničky (pro zachování duševní rovnováhy doporučuji to nezkoušet!) a cítím se tak nějak špinavě, taky mám chuť si vypíchnout oči vidličkou a vypláchnout uši savem :spike:
Krásný jen tak dál, a začnu přemýšlet o emigraci. Vrací se nám "staré dobré časy" krást se bude, ty přivřený oči teď zase upadnou do spánku. Potom nám sem nastoupí ČSSD a Komanči a hurá přispívat nepřizpůsobivým ještě víc a zvyšovat státní dluh.
@Blackfish Problém je, že pro mě postrádá smysl, když jí drží u vesla "uskupení LIDEM", což ani politická strana není podle současného zákona, natož aby to někdo volil. Vedle toho ODS a TOP si evidentně potřebují neustále vyříkávat, kdo je je to na pravici a tím pádem ve vládě pánem. Takže změna fasády ve smyslu Nečas -> Němcová fakt neni to co by mělo bejt na pořadu dne, jsem pro předčasný volby, a jmenování vlády nikoli ze zástupců partají vlády dosavadní považuju prakticky za jediný rozumný jak toho dosáhnout.
@flanker.27 Souhlasím, že žumpa už přetekla před dlouhou dobou. Zeman si zahrál na trola a bylo to celkem zábavné sledovat, jak koalice hned kontruje sto jedním hlasem (kolik je ten hlas stál milionů?) =D
@Blackfish No, já to denně vidím v práci. Neboj, ono to půjde dál, obzvlášť když se do patřičných pozic zazdili lidi, co pomalu, ale jistě likvidovali konkurenci a sbírali si svá osobní impéria - Pilc (ten teď šel do popředí, když ho jmenovali za velitele VZ) či Hájová (exVP kterou vyhodili po zátahu v ČT a vyšetřování černých fondů generálů pár let nazpět, jen aby jí zpět vytáhl Páleník) ve Vojenském Zpravodajství, Poledňák v BISce či Hanzlíková v UZSI.
Tyhle jména neznáme a já si jich bojím víc než Kalousků, Červíčků či Nagyových. Tihle to nedělají pro peníze, jejich motivy jsou diskutabilní, služební minulost čistá jak lilie, když si odmyslíš že si 3/4 z ní musíš domýšlet následkem štítu tvořeného zákonem č. 412/2005 Sb o utajovaných skutečnostech a jedno jim nemůžeš upřít - jsou to lidé co svou práci znají a že jí nemají jednoduchou. Třeba Hájková i Hanzlíková jsou výsadkáři a rangers, + mají v záznamu zahraniční nasazení na místech, kde slušnou slečnu nepustíš na ulici ani zahalenou a nehodlám šťourat co tam asi tak mohli dělat. Těhle lidí ve vedoucích strukturách našich služeb se bojím já.
Komentáře
Áno, vedľa poľa kam chodím venčiť psa je sad, ktorý často okupujú krásne srny aj s majestátnymi jeleňmi - raz som jednu videl pásť sa - a pes tam niekedy preskočí a začne ich naháňať, čo sa tým srnám - a ani mne, keďže ho potom musím odchycovať - nepáči.
@Dreamer
Asi patríte k ľuďom, ktorí veria, že vás na oplátku uhryznú a dajú vám superschopnosti... Aby vám sekli elastické šaty :D
Ja patrím k tým, ktorý si prečítali článok, ako sa jednému kapelníkovi rozkladalo kožné tkanivo po uhryznutí pavúkom.
@brbr
Ešteže sa vieš vyhovoriť :D
=D :king: :-)
...
Zabúdaš, že ja nebehám rýchlo ako velociraptori :D
http://www.novinky.cz/domaci/305998-ministrem-vnitra-bude-pecina-sefem-diplomacie-zrejme-kohout.html
Krásný jen tak dál, a začnu přemýšlet o emigraci. Vrací se nám "staré dobré časy" krást se bude, ty přivřený oči teď zase upadnou do spánku. Potom nám sem nastoupí ČSSD a Komanči a hurá přispívat nepřizpůsobivým ještě víc a zvyšovat státní dluh.
(btw., nejak nevím dohledať, na co si reagoval?)
Takže změna fasády ve smyslu Nečas -> Němcová fakt neni to co by mělo bejt na pořadu dne, jsem pro předčasný volby, a jmenování vlády nikoli ze zástupců partají vlády dosavadní považuju prakticky za jediný rozumný jak toho dosáhnout.
Tyhle jména neznáme a já si jich bojím víc než Kalousků, Červíčků či Nagyových.
Tihle to nedělají pro peníze, jejich motivy jsou diskutabilní, služební minulost čistá jak lilie, když si odmyslíš že si 3/4 z ní musíš domýšlet následkem štítu tvořeného zákonem č. 412/2005 Sb o utajovaných skutečnostech a jedno jim nemůžeš upřít - jsou to lidé co svou práci znají a že jí nemají jednoduchou. Třeba Hájková i Hanzlíková jsou výsadkáři a rangers, + mají v záznamu zahraniční nasazení na místech, kde slušnou slečnu nepustíš na ulici ani zahalenou a nehodlám šťourat co tam asi tak mohli dělat. Těhle lidí ve vedoucích strukturách našich služeb se bojím já.