veľmi kladnú. teraz cez víkend som videl now you see me a žiaľ nedokázalo to udržať tú magickú atmosféru z trajleru, hlavne preto aký koniec sa im podarilo vymyslieť. ale stále to vyzerá na dobré filmové leto, s man of steel, čas lásky.... uvidíme
@M1on Dívka pod dvacet, nezávislá, smysl pro humor, dobrá kondice. Mladík nad dvacet, vtipný a chytrý, v dobré kondici, ale ne klasicky pohledný. Mladík pod třicet, v dobré kondici, pohledný a sebejistý. Přesvědčivý a neústupný sedmdesátník, nemusí být v dobré kondici. Druhá dívka pod dvacet, tvrďačka, chytrá a v dobré kondici. Muž nad čtyřicet, v dobré kondici, vojenský typ. Muž nad třicet, intelektuál. Nemusí být v dobré kondici.
@Branislav_Gepeto Něco mi říká, že to bude mít úspěch i jinde. Možná si naštvu starwaří fandy, ale napadá mě Werichovo "to je blbý to se bude líbit" :)
práve som si starostlivo stiahol a kukám Philadelphiu I (ale starú, 1984, ne nový remake/2.diel spred roka), tento a podobné technothrillery, s štipkou (alebo aj víc.. romantiky vždy ocením :P:-P Elyseum ? :p vypadá to dobre, co to má byť, o čem? :weirwood:
@Rolandzee-Zafira-Winterfell To je snad z traileru naprosto jasné. Pracháči žijou nahoře. Chudáci žijou dole. Nějaká holčička dostane rýmu a nasraný Démon se rozhodne zazvonit těm pracháčům na zvonek a požádat o paralen.
tak, pani a damy, vcera som bol na najhorsom filme tohto roku s nazvom AFTER EARTH... popravde ma to dost sklamalo (cakal som, ze konecne sa shyamalan po tych preslapoch ako airbender, happening a mnohych inych vrati ku siestemu zmyslu, osade, znameniach, no zial nestalo sa tak).. najhorsie je, ze este mal aj k tomuto filmu naporudzi smithovcov (obidvoch), ktory vobec film nezachranili... no pre mna uz shyamalan, alebo ako ho aj nazyvali ''novy Spielberg'', je fakt strateny pripad, co sa tyka rezirovania filmov :(
Komentáře
ale stále to vyzerá na dobré filmové leto, s man of steel, čas lásky.... uvidíme
Dívka pod dvacet, nezávislá, smysl pro humor, dobrá kondice.
Mladík nad dvacet, vtipný a chytrý, v dobré kondici, ale ne klasicky pohledný.
Mladík pod třicet, v dobré kondici, pohledný a sebejistý.
Přesvědčivý a neústupný sedmdesátník, nemusí být v dobré kondici.
Druhá dívka pod dvacet, tvrďačka, chytrá a v dobré kondici.
Muž nad čtyřicet, v dobré kondici, vojenský typ.
Muž nad třicet, intelektuál. Nemusí být v dobré kondici.
takze zase nic pre mna :roll:
Oceľ znie tak pevnejšie a silnejšie
Elyseum ? :p vypadá to dobre, co to má byť, o čem? :weirwood:
Skoro som ju nespoznala - okuliare a 21 rokov :)
popravde ma to dost sklamalo (cakal som, ze konecne sa shyamalan po tych preslapoch ako airbender, happening a mnohych inych vrati ku siestemu zmyslu, osade, znameniach, no zial nestalo sa tak).. najhorsie je, ze este mal aj k tomuto filmu naporudzi smithovcov (obidvoch), ktory vobec film nezachranili... no pre mna uz shyamalan, alebo ako ho aj nazyvali ''novy Spielberg'', je fakt strateny pripad, co sa tyka rezirovania filmov :(