@Černá_Alison To je právě ono - já nechci shánět, já chci přijít do obchodu, vzít boty, zaplatit (to teda úplně nechci, ale musím) a jít domů...vše nejlépe tak během 1 minuty :)
To tě chápu, taky mívám takové divoké sny a pak si uvědomím, že mám nohu osmičku, která se posledních 10 let považuje za nadměrnou a tudíž vybírám z jednoho modelu na čtyřech okresech :-p
Taky potřebuju sandálky :D Ale jestli něco nesnáším, tak je to nakupování bot. Chci to udělat jako Krisa. Přijít, vzít boty, a jít. Ideálně je nemuset zkoušet :D Já mám 40-41 a mám pocit, že takový nohy má dneska každej, protože tam vždycky tahle čísla chybí...
@Dreamer Že jo :D A to mi přijde, že v mém okolí mají všichni směšně malinký nohy, takže bych předpokládala, že na moje hnáty sehnat boty nebude problém :D Nicméně u bot i oblečení mi vždycky taky přijde, že je udělají fakt moc hezký a pak na to prdnou nějakej nesmysl, kterým to úplně zkazí. Konkrétně holčičí košile, mají většinou buď hnusný lesklý knoflíčky, nebo krajky a takový nesmysly :-/
@Dreamer:D Asi to tak taky budu muset začít dělat, protože mají stejně pěknější :D A nemají blbý zášivky na prsou, který mi většinou strašně nesedí a nesluší :D
devčata, našiel som pre vás 1, budú urco vyhovovať vašim náročním požiadavkám a kritériám, aj velkosť by mala sedeť (heh však tieš ani ona nemala zrovna až-tak úplne malú nohu :D ), proste budú sa vám páčiť, ale má to 1 háčik :twisted::king: ano, sú to tieto (doslova, - tie z toho videjka :P : (alebo, tu ich má aj viac, celý botník :D:-P
Komentáře
@Dreamer Toho se trochu bojím...a taky toho, že jsem po 10 minutách děsně zpruzená a chci domů :D
Nicméně u bot i oblečení mi vždycky taky přijde, že je udělají fakt moc hezký a pak na to prdnou nějakej nesmysl, kterým to úplně zkazí. Konkrétně holčičí košile, mají většinou buď hnusný lesklý knoflíčky, nebo krajky a takový nesmysly :-/
ale má to 1 háčik :twisted: :king:
ano, sú to tieto (doslova, - tie z toho videjka :P :
(alebo, tu ich má aj viac, celý botník :D :-P
http://www.curokap.cz/