@Krisa díky :) já totiž chodím očumovat ty se srdíčkem, ale nemám odvahu si je koupit, protože mám strach, že to bude další omyl, ve kterém se nedá chodit :D
@flanker.27 Dvojku bych brala, ale potřebuji sandále - vel. 38, ne na milimetrové papírové podrážce, nejlépe kožené. Je mi jedno zda budou placaté nebo na podpatku, ale nechci jehlový, aby se v nich dalo chodit i na výlet (je mi jasné, že to jde i na jehle, ale pohodlné to není). Barva nejlépe hnědá nebo černá. A úplně nejlepší by bylo, kdyby mi je někdo přišel vyzkoušet domů, abych nikam nemusela =D
@flanker.27 Tak prosím něco mezi :D 1. obrázek je pěkný, ale zlomila bych si v tom končetiny + bych v tom asi nezvládla jít na výlet 2. je na výlety (velké výlety), ale zas není civilní...
Potřebuji městské sandály, které se dají nosit k sukním/šatům, ale když půjdu někam na výlet (ne vyhlazovací túra s krosnou), tak aby mi neupadly nohy...a ne, vůbec nejsem náročná :)
Komentáře
Tak reálny vyzerá lepšie ako maketa. Ale stále sa mi nezdá ako lietadlo :D
1. obrázek je pěkný, ale zlomila bych si v tom končetiny + bych v tom asi nezvládla jít na výlet
2. je na výlety (velké výlety), ale zas není civilní...
Potřebuji městské sandály, které se dají nosit k sukním/šatům, ale když půjdu někam na výlet (ne vyhlazovací túra s krosnou), tak aby mi neupadly nohy...a ne, vůbec nejsem náročná :)
Udej tón a třeba se chytnu.