House Santagar

upraveno 4. června 2009 v Spekulace
Nazdar Experti. Chci se zeptat co víte o rodu Santagar a jestli si nepamatujete jaks e překládá Spottswood.



Chystám se dělat si postavu do AGOTu d20 RPG

Komentáře

  • upraveno 2. června 2009
    Spottswood by mělo být Skvrnodřevo. Sylva Santagar zvaná Flekatá Sylva byla společnicí princezny Arianne Martell. Ostatně rod Santagarů přísahal právě Martellům. Aron Santagar byl zbrojmistrem v Rudé baště, zabila ho lůza rozdrážděná Joffreyem.



    Zdroje, informací minimum, ale aspoň erby:

    A Wiki of Ice & Fire

    Citadela

    Tower of the Hand
  • upraveno 2. června 2009
    Santagarové: dornský rod (přesnější klasifikace neuvedena, ale nejspíše se nebude jednat o kamenné Dorny, protože ti by s bouřlivými lordy rozhodně nevycházeli v dobrém :) ). V prvních knihach cyklu nebyl vypočítáván mezi nevýznamnějšími rody země, takže bude nejspíše chudší. Na Westeros byl původně označován symbolem znamenajícím, že rodové sídlo je buď bezejmenné nebo se pro něj jméno teprve vytvoří - tedy opět známka jistého druhořadého postavení. Kromě dvou jmen o něm zatím nebylo nic zveřejněno - u Dorne nic divného ani nového...
  • upraveno 3. června 2009
    Hmm, takže to přejmenuju na Skvrnoles.

    Budu mladší syn, který je na návštěvě u Martellů, ale s otcovou politikou nesouhlasím a chci dělat co budu moci pro nezávislost Dorne...



    Díky
  • upraveno 3. června 2009
    Aaa, tady se někdo chce vetřít do přízně princezny Arianne, kéž slunce vždy dopadá na její okouzlující vlasy, úchvatné tělo, ohromující...eh, jsem se nějak zapomněl. :-)



    Skvrnoles zní líp, ještě mě napadá Skvrnoháj, líp se mi to skloňuje.
  • upraveno 3. června 2009
    to Dalcor: No, pokud chceš být mladší bratr Flekaté Sylvy, tak už z tebe je dědic majetku... :) Zkus radši nějakého toho bratrance či synovce, tam dědictví nehrozí.



    to Alek: Nějak si nejsem jistý, jestli se nehraje náhodou jenom v prostoru Martinových knih, ale v jiném čase (krátce po vládě Mladého Draka). Pak by tam totiž nebyla Arianne :). A o dornskou samostatnost by šlo fakticky...
  • upraveno 3. června 2009
    Abych řekl pravdu budu přímo z rodu Santager a nebudu dědic a co je anpsané v knize je mi jedno :-D
  • upraveno 3. června 2009
    Upřímě Skvrnoles zní strašně a Skvrnodřevo ještě hůř :D:D Já bych to nepřekádal.
  • upraveno 3. června 2009
    Skvrnodřevo zní opravdu trochu hloupě, ale Skvrnoles se mi zdá lepší. Ale co jsem se díval do klíče, tak tam je Spottswood = Skvrnodřevo.
  • upraveno 4. června 2009
    Tak máme za sebou hru, zůčastnil sjem se turnaje na počest vyhláení královského nároku Renlyho. Ve velké bitce jsem vyhrál! Především díky tomu že mám skvělého písečného hřebce a na Ride checky jsem nehodil ani jednou pod 15! Zato střelba se mi envyvedla, nedostal jsem se za druhé kolo.



    Zítra mě čekají pěí souboje na meče! Ovem večer se musím zúčastnit barbarského plesu, ach jo :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.