Tak to u nás jsme měli hospodu přestavěnou z knihovny a chlapi furt tvrdili, že se chodí kulturně vzdělávat. Jmenovala se obecník, ale to je jedno - všeci říkali vždycky Knihovna :-)
V Brně se mi nejvíc líbí Mazaný anděl, jinak u Vášova baráku stojí bowlingová herna u kolečka (nikdy jsme nepřišli u jakýho kolečka), která dřív byla Štírem (taky tam žádnej Štír není). Ale jednou jsem viděla pajzl s názven Hospůdka malá, ale naša, to mi přišlo dost blbý.
My jsme si dneska v práci pustili klimošku. To byla paráda. Když jsem pak šel na oběd, dostal jsem ve dveřích přes držku a hodně rychle jsem si tu 30 metrovou procházku do hospy rozmyslel.
Povídají si dvě holky - Ten můj je totální ignorant! Nechtěl mě ani zavést do baru! - Jakto? - Tak já se ho ptám 'Miláčku, nechceš mě přivést do Jiného stavu?' a von se vyděsí a uteče
Tak jsem právě poprvé docenila odtokový kanál v koupelně...Mezulán si připouštěl vodu...to v praxi značí vrchem přetékající nadstandardně velikou vanu! V koupelně 3cm vody. Naštěstí stačilo kombinačkama zvednout protipachovou kachličku a všechno to šmahem odteklo. Jinak bych vytírala do půlnoci!
Komentáře
@Arutha2321 Nebo obligátní názvy firem devadesátých let W&CH, A&A, S&D,...
Když jsem pak šel na oběd, dostal jsem ve dveřích přes držku a hodně rychle jsem si tu 30 metrovou procházku do hospy rozmyslel.
- Ten můj je totální ignorant! Nechtěl mě ani zavést do baru!
- Jakto?
- Tak já se ho ptám 'Miláčku, nechceš mě přivést do Jiného stavu?' a von se vyděsí a uteče
Jo a taky jsme jednu dobu chodili Ke mě (jmenovalo se to U mě).
Vďaka :)