Doufám, že to bylo myšleno jako pochvala. Ostatně všimni si, že v k tomu článku přidružené diskuze mě nazývají velkým. To je asi poprvé od chvíle, co jsem se narodil. :-)
link na článok som hádzal na fórum. je to tak cca rok dozadu. písal som keď sa ohlásiil prvé správy o záujme hbo. pre fanúšikov filmovej žurnalistiky ešte raz: http://www.kinema.sk/clanok.asp?id=25405
Tož dobře to čistí. Na té předešlé úvaze něco je, ale mě dost zajímá taky ženské obsazení. Ehm. A co další Starkové? Co naše malá Sansa? Aby její obsazení lordu veliteli nezpůsobilo srdeční potíže?
Souhlas, to je přesná Sansa. Vyfintěná skorodáma zrozená pro čajové dýchánky s citronovými zákusky a povznesená nad takové zhůvěřilosti jako je dobrodružství.
Tak mě napadlo, když se tu tak mluví o Nedovi A Jamiem, jestli budou flashbacky. A hlavně jsem přemýšlel, co by obraz mohl prozradit. Například jak si poradí s Aryou ztracenou v Králově přístavišti, kde vyslechne rozhovor pravděpodobně Varyse a magistra Ilyria. Ono toho možná bude víc, ale teď mě víc nenapadá. Jestli se tím něco předčasně neprozradí.
Moc bych na flashbacky nespoléhal, děje je tolik, že na ně nebude moc prostoru. Ale osobně bych tipoval, že minimálně jedna flashbacková linka bude; nazval bych jí "Slib mi to, Nede" nebo Modrá růže.
Komentáře