Teď jsem zaslechla nějaký nesmyslný pořad, co vedle sleduje babička a zaujal mne úryvek "...film postavený na hereckém umění nikolase kejdže a nikol kidmenové" Složila jsem se smíchem a ještě teď mám křeče v bránici :-D
Ještě chybí němý film založený na mimickém umění segala!
Ale no tak Krisí, my Tě máme rádi a chcem být s Tebou kamarádi i když náhodou nebudeš paní doktor :-* Pro sebe si řekni - kdo z těch dalších účastníků byl poctivě zvolen Královnou ledu a ohně? Nikdo! Jen Ty sama samička samojediná! Stanou se horší věci - někomu umře kráva, v hospodě dojde pivo,... ;-)
@Černá_Alison No, to rozhodně nebudu :D. Hele to bylo fakt tak strašný - nikdy jsem nezažila nic horšího! Já jsem normálně klidná a v pohodě, ale tam jsem se fakt bála, že se rozbrečím =D. Teď už můžu být jedině jednou paní doktorová =D
V té limonádě byly i plátky zázvoru, citronu a pomeranče, fakt byla strašně moc dobrá a vůbec nebyla štiplavá (když se tam ten zázvor nechá louhovat moc dlouho)...sakra, musím si koupit zázvor :D
Já to nepila, tak vůbec nevím, jak to chutná :-)) Ale miluji nakládaný zázvor, tzv. benišoga. Blbě se shání, ale mohu se po něm utlouct (nebo pro něj utlouct někoho jiného za účelem získání:-)) )
@Černá_Alison Chutná to strašně moc dobře :D Já mám zázvor hrozně ráda - v zimě si ho strouhám do čaje (jenom spařený zázvor byl na mě moc silný - asi jsem ho tam dala/nechala moc)
Komentáře
Složila jsem se smíchem a ještě teď mám křeče v bránici :-D
Ještě chybí němý film založený na mimickém umění segala!
Pro sebe si řekni - kdo z těch dalších účastníků byl poctivě zvolen Královnou ledu a ohně? Nikdo! Jen Ty sama samička samojediná!
Stanou se horší věci - někomu umře kráva, v hospodě dojde pivo,... ;-)
Teď už můžu být jedině jednou paní doktorová =D
(S tou zázvorovou limonádou jsi mi připomněla jednu moc roztomilou detektivku "Příliš mnoho kuchařů", co jsem nedávno doma předčítala:- )