Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1163164166168169394

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    To asi ne :-D
    Ale ač je Voyager fanoušky ST hojně proklínaný, tak já ho mám raději než Novou generaci :)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    Z Voyageru jsem zvládl dvě řady. Nová generace mi přijde daleko lepší, skvělé jsou i filmy. Nový Star Trek mě čeká zítra :-).
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 6. června 2013
    @Nevada tak ja jsem fanda ST a Voyager me nevadi,nopak. Ale az tak od treti rady, ty prvni dve me nic moc. A jak tam prijde Sedmá tak to je úplně jinej level. Před těmi xx lety to byl můj idol :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Montezuma3 A jsou tam "odlesky"? :twisted:
  • @Krisa samozřejmě 8-)
  • no ja som zo Startreku najviac 'ujizdel' na deep space nine, ale aj new generation a Mr.Q. boli fajn. voyager som po prvej serii zabalil. no a osobne si myslim ze cely ST este o kusok predci Babylon 5. ako jeden z mala serialov uz dopredu naplanovany na 5 serii, kazda dalsia ako ta predosla...
    upraveno 7. června 2013
  • upraveno 7. června 2013
    @duny Babylon 5 bol moj oblubeny serial. Pacilo sa mi, ze to malo v podstate uceleny pribeh.
  • @Montezuma3 já byla na 2D a odlesků jsem si občas všímala, ale kdybych neviděla Upřímný trailer, asi by mě to ani nenapadlo a dokonce jsem shledala, že mě potěšilo, že Abrams neupustil od toho, kvůli čemu si z něho jiní utahují :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Star Trek 2 je super jízda, i když to občas skřípne a/nebo zadrhne. A Cumberbath je naprosto mňam!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. června 2013
    Tak se zas koukám na nejlepší verzi Ostrova pokladů, která je mimochodem vzorem toho, jak má vypadat adaptace literární předlohy.

Navíc s vynikající hudbou od Chieftains.

A pro holky - najdete tu 15letýho Christiana Balea coby Jima Hawkinse :)

Jo, a taky Julian Glover (velmistr Pycelle) jako doktor Livesey.

• těšim se =D
  • @M1on To je pokračování po druhém díle nebo je to nějaký remake prvního dílu? Protože dvojka končila celkem uzavřeně.
  • upraveno 9. června 2013
    @Everett_Young

Zrazen vlastními druhy a ponechán napospas smrti na pusté planetě. Riddick bojuje o přežití proti cizím predátorům a stává se silnějším a nebezpečnějším, než kdykoliv předtím. Brzy na to se lovci odměn z celé galaxie nevědomky stávají pěšáky v jeho plánu na cestě za pomstou. S jeho nepřáteli, přesně tam, kde je chce mít, rozpoutá Riddick brutální útok pomsty před návratem na svou rodnou planetu Furya, aby ji zachránil před zničením

Podle mě to bude po dvojce, ale jsem rád, že to je v duchu prvního filmu, ten se mi líbil o hodně víc.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nechcem nič odsudzovať takto skoro, ale ono to naozaj pripomína ten remake. Veď je to skoro celé skopčené a dokonca aj tá jedna baba mi pripomína tp z jednotky. Ak je to sequel tak dosť neoriginálny. V jednotke bolo dobré, že keď mal tú vlastnosť videnia v tme, tak ňou napasovali celú tému. A teraz akoby už nevedeli, čo iného. Tak sa rozhodli využiť koncept lepšej jednotky. To je skoro ako príbehový rozdiel medzi Crashom 2 a Crashom 4 a to je už naozaj divné, keď používam ako príklad hru viac-menej určenú pre deti (ktorej príbeh je detinský, ale budiž :anxious: ).

Iná možnosť je, že je to prequel a teda o tom, ako ho uväznili ešte tí prví, ktorí boli v jednotke. Ale tak aspoň tá planéta nemusí byť tak pustá ako v jednotke, mohli zoriginálniť aspoŇ to prostredie. Ja neviem. Dať tam arktické podmienky - aha, to by asi nemohli vyzliecť polovicu hereckého osadenstva - alebo džungľu alebo čokoľvek inšie než pustá planéta.

Neviem... Je to divné.
  • @Branislav_Gepeto Je to pokračování hraje tam Karl Urban postavu kterou hrál ve 2.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @M1on
    Nu, ja osobne sa priznám som videl najskôr dvojku a potom som sa dozvedel o tom, že existuje nejaká jednotka. Bolo to skryté, keďže jednotka sa volá, pokiaľ viem, Čiernočierna tma, zatiaľčo dvojka Riddick: Kronika temna po hlavnej postave. Je možné, že tento diel - keďže sa opäž neuvádza, že je tretí - je určený tým, ktorí videli Riddicka alebo ani toho a teda sa im snaží naservírovať použité zbožie ako novinku. Viem, že v dvojke boli odkazy na jednotku - Kira a ten muslim alebo kto to bol -, ale tie neboli až tak nezrozumiteľné, skoro ako pozadie príbehu než niečo z minulého dielu. Nu, verím, že sa mýlim a ešte to prekryjú niečím zaujímavým.
  • @Branislav_Gepeto to máš sice pravdu ,že první díl se jmenuje Černočerná tma, ale v době vydání Riddick: Kronika temna to přejmenovali na The Chronicles of Riddick: Pitch Black

http://cs.wikipedia.org/wiki/Riddick:_Kronika_temna

bacha, je to plný spoilerů :D
  • Co to má být? Sequel 300? Prequel 300? Vidím tam dobře slečnu ze stmívání?
  • @Dreamer Nemam rád horory, nemam rád horory
  • upraveno 13. června 2013
    Bude Mazec!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    No, jak se říká, pane jo ;-)
    Že si nijak moc nepotrpím na opulentní akci, tak tady to žeru i s navijákem.
  • @Montezuma3 @flanker.27 Já vím co to je, já vím co to je!!! Bourneovo šílenství =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.