Vzpomněl jsem si na větu z Jistě, pane ministře: "Když nám to jde s vlastí z kopce, je třeba, aby se někdo posadil za řízení a šlápl na plyn." "Nemyslel jste spíš na brzdu?"
No jsem zvědav, zda dojde k velkému průvanu nebo to bude jen malý větřík, po kterém se prach zase usadí.
Mi se líbí ten závěr článku o tom, jak se to vlastně začlo provalovat za imperátora a svým způsobem to souvisí s jeho sesazením :-) (to je novinka - byl nepohodlný, tak byl odstaven) No a Fanúš, pokud je náhodou jedním z mála čestných a upřimných, půjde do "důchodu" natošup, zvlášť když bude prosazovat tak mizerné marketingové tahy jako, že ateisti mohou být spaseni :-D
@flanker.27 Jsewm neodolala, abych se nevytasila ještě s touhle kůstkou, na kterou jsme narazila, nmo :-)) Aby bylo jasné, že ne jedna anorektička si myslí, jak moc to je sexy :-)
Komentáře
"Když nám to jde s vlastí z kopce, je třeba, aby se někdo posadil za řízení a šlápl na plyn."
"Nemyslel jste spíš na brzdu?"
No jsem zvědav, zda dojde k velkému průvanu nebo to bude jen malý větřík, po kterém se prach zase usadí.
No a Fanúš, pokud je náhodou jedním z mála čestných a upřimných, půjde do "důchodu" natošup, zvlášť když bude prosazovat tak mizerné marketingové tahy jako, že ateisti mohou být spaseni :-D
Já sem snad začnu dávat nějaký hezký slečny, čistě prio zpravení zkažené chuti...
( napr. www.moi-alizee.ic.cz \fotogalerie :twisted: :-P :dance: