Naše děcka a prababička.... Synek říká "hau hau hau" a babička mu odpovídá "co ty si? hauek?" synek říká "chrochrochro" a babička mu říká "co ty si? prasátko?" synek říká "ko ko ko" a babička mu říká "co ty si? kokot?" (prababička tím ovšem myslí kohouta, že)
Dcera se toho samosebou účastní.
O vekendě spolu začali tuhle hru hrát na návštěvě, venku na hřišti....
Dcera je v tom nevinně, protože ve svých devíti letech netuší jiný význam slova kokot, ale kdybyste viděli ty pohledy měsťáckých maminek... Sem se prostě musela řehtat nahlas :-D Já to holt nebudu děcku vysvětlovat v jeho nevinné naivitě :-D
Ale jo, já vidím, že to je trošku onačejší, jen aby mi diodka zablikala, musela bych si to vystřihnout a poskládat :-) To je přesně to, co vím, že by mi okamžitě seplo :-)
Heuréka :-D Diodka se rožla, když mi manžel řekl ať se podívám na poměr stran a představím si trojúhelníky jako obdélníky :-) (jasně nemluvím srozumitelně, ale prostě to byla ta drobnost, co mi chyběla :-D)
Komentáře
Naše děcka a prababička....
Synek říká "hau hau hau" a babička mu odpovídá "co ty si? hauek?"
synek říká "chrochrochro" a babička mu říká "co ty si? prasátko?"
synek říká "ko ko ko" a babička mu říká "co ty si? kokot?" (prababička tím ovšem myslí kohouta, že)
Dcera se toho samosebou účastní.
O vekendě spolu začali tuhle hru hrát na návštěvě, venku na hřišti....
Dcera je v tom nevinně, protože ve svých devíti letech netuší jiný význam slova kokot, ale kdybyste viděli ty pohledy měsťáckých maminek... Sem se prostě musela řehtat nahlas :-D Já to holt nebudu děcku vysvětlovat v jeho nevinné naivitě :-D
Nejdřív prohlásí, že ateisté, co jsou morální, čestní a slušní lidé budou taky spaseni a vatikán to druhý den dementuje a teď tohle :-D
http://zpravy.idnes.cz/papez-priznal-ze-ve-vatikanu-korupce-a-lobby-homosexualu-pz3-/zahranicni.aspx?c=A130612_090015_zahranicni_skr