Proč bys měnil? To je jen poukaz na to, že křesťasnká morálka je v opozici s muslimskou, židovskou (etc.) morálkou, takže je to vlastně šumák. Přijdeme do pekla ať žijeme jak žijeme.
Tá jaskyňa je úžasná... A bambusový les je prekrásny snáď všade :) Ulice v Bonnu - cez jeseň tam musí byť pekný bordel :D V Čiernom lese, ktorý je vlastne modrý by som sa rád ubytoval... Pohorie Tinazi ma fascinuje, aj tam by som rád žil, ale desia ma výšky... Ale taký hrad by sa tam dobre vynímal... A repkové pole je tiež boma...
@Branislav_Gepeto Která jeskyně? Ta s krystaly? Ta je super. Já jsem takový jeskyňář a jeskyně zbožňuji. V Čechách jsem byl snad ve všech. Tahle Naica v Mexiku je bomba. Není veřejně přístupná. Dovnitř se může chodit jen na několik minut, déle tam člověk nevydrží. Je tam zachována původní atmosféra kterou organizmus nesnese déle než asi 10 minut. Kdyby tam pustily normální vzduch z venku, tak ty krystaly půjdou do kytek.
Komentáře
Proč bys měnil? To je jen poukaz na to, že křesťasnká morálka je v opozici s muslimskou, židovskou (etc.) morálkou, takže je to vlastně šumák. Přijdeme do pekla ať žijeme jak žijeme.
@flanker.27
Příroda si to umí ošéfovat :D
Ale tie mačky sú krásne :) Hlavne tie malé
Mne to nepríde ani červené (skôr hnedé alebo najbližšie šarlátové) a ani ako panda. Ale malé to je, v porovnaní s veľkou pandou :D
Jinak nejvíc mě pobavili asi Clintonovi. :D
Vůbec bych nepoznala Ch. Chaplina :-)
Ulice v Bonnu - cez jeseň tam musí byť pekný bordel :D
V Čiernom lese, ktorý je vlastne modrý by som sa rád ubytoval...
Pohorie Tinazi ma fascinuje, aj tam by som rád žil, ale desia ma výšky... Ale taký hrad by sa tam dobre vynímal...
A repkové pole je tiež boma...
Ta je super. Já jsem takový jeskyňář a jeskyně zbožňuji. V Čechách jsem byl snad ve všech.
Tahle Naica v Mexiku je bomba. Není veřejně přístupná. Dovnitř se může chodit jen na několik minut, déle tam člověk nevydrží. Je tam zachována původní atmosféra kterou organizmus nesnese déle než asi 10 minut. Kdyby tam pustily normální vzduch z venku, tak ty krystaly půjdou do kytek.