Milé dámy, toto není problém typu rozbil se mi počítač, poslala jsem nahý fotky do Blesku a teď mě vydírají, nevím, jaký si mám koupit mobil, takže to nepíšu do poradny, ale sem. Musím se rozhodnout mezi dvěma možnostma a jsem úplně bezradná :-(
a) Celej rok jsme trénovali na zjednodušenou verzi Šípkové růženky, ale stejně to byla asi největší makačka, co jsme zatím v baletu měli. No a měli bychom s tím vystupovat teď v po, čt a pá v divadle, ne v nějakým zaplivaným kulturáku kdesi v Díře XY, takže bych tam vážně fakt ráda šla, hlavně když tančím Šeříkovou vílu a už jsem potvrdila účast.
b) Můj chlapec Vašek má nějaký známý ve Skotsku a ty zase mají známý, kteří vlastní rodinný pivovar a on nějak zjednal, že bychom tam na týden jeli a umývali flašky nebo prostě něco a taky bychom chodili na výlety a bylo by to strašně romantický, protože já teďka trénuju šestkát za týden a moc času na sebe nemáme. A jinej termín tam jet prostě nemůžeme, to už tam mají nějaký místní brigádníky.
Spíš bych to viděla na to Skotsko, protože mi připadá, že já pořád jenom balet balet balet a na nic jinýho čas nemám, ale zase je mi hrozně blbý to odříct a sama bych tam taky strašně ráda šla, protože jsme na tom makali fakt šíleně dlouho. Takže se prosím vciťte do mé kůže a poraďte mi, protože já vážně nevím, co mám dělat.
@Lady_Seans Znami tvojich znamych budu mat pravdepodobne pivovar aj o rok. Ak si sa skutocne tak nadrela, tak je samozrejme, ze ocakavas odmenu. Ja osobne by som bola sklamana, ak by po drine nenasledovalo zadostucinenie. Od Skotska nevies, co cakat. Ergo, ak nepojdes, nebude ta mrziet, ze si si zmeskala nieco, o com ani netusis, ako by dopadlo. Mozno by cely cas prsalo. Alebo by vas brigada tak vycerpala, ze na romantiku by nebola chut ani cas. Je to na tebe, ja by som ale uvazovala takto.
pokračování toho, co jsme tu dala minule a málokdo se obtěžoval to číst. Každopádně Edward Snowden nebo Eddard Stark - předpokládám, že i stejně špatně skončí a cítím k němu úctu i vděčnost. Zveřejnil to, co většina rozumných tuší.
Komentáře
a) Celej rok jsme trénovali na zjednodušenou verzi Šípkové růženky, ale stejně to byla asi největší makačka, co jsme zatím v baletu měli. No a měli bychom s tím vystupovat teď v po, čt a pá v divadle, ne v nějakým zaplivaným kulturáku kdesi v Díře XY, takže bych tam vážně fakt ráda šla, hlavně když tančím Šeříkovou vílu a už jsem potvrdila účast.
b) Můj chlapec Vašek má nějaký známý ve Skotsku a ty zase mají známý, kteří vlastní rodinný pivovar a on nějak zjednal, že bychom tam na týden jeli a umývali flašky nebo prostě něco a taky bychom chodili na výlety a bylo by to strašně romantický, protože já teďka trénuju šestkát za týden a moc času na sebe nemáme. A jinej termín tam jet prostě nemůžeme, to už tam mají nějaký místní brigádníky.
Spíš bych to viděla na to Skotsko, protože mi připadá, že já pořád jenom balet balet balet a na nic jinýho čas nemám, ale zase je mi hrozně blbý to odříct a sama bych tam taky strašně ráda šla, protože jsme na tom makali fakt šíleně dlouho. Takže se prosím vciťte do mé kůže a poraďte mi, protože já vážně nevím, co mám dělat.
Je to na tebe, ja by som ale uvazovala takto.
pokračování toho, co jsme tu dala minule a málokdo se obtěžoval to číst.
Každopádně Edward Snowden nebo Eddard Stark - předpokládám, že i stejně špatně skončí a cítím k němu úctu i vděčnost. Zveřejnil to, co většina rozumných tuší.