vcera som poozeral epic a tam mi ten velitel (rhonin sa tusimze volal) strasne pripominal joffreyho...nie spravanim, ale vyzorovo (takto by mal odla mna vyzerat animovany joffrey :) )
@Hildegarda viizualne uzasne, ale tym novym rozpravkam chyba smrnc...mna nebavila vobec ani neskrotna, ani kroodovci, ani toto...posledna rozpravka, co ma zaujala bola legendarna partia a predtym este toy story 3, ale inac z tychto novych rozpravok je to des a hruza
Včera jsem se díval kolem půlnoci na Monty Pythony a Svatý grál, pamatuju si Knighs who say Ni! a samozřejmě Black Knight, pak jsem asi usnul, byl jsem dost unavenej ale všeobecně mi přijde Život Briana lepší :) Musím dokoukat tohle.
@Askia každý sní sám za sebe, takže nemůžu zaručit, že na ostatní to bude mít stejný účinek jako na mě :) mně se líbila i jednička a z původního Star Treku nevím nic, jen že tam existuje rasa zvaná Klingoni (díky Sheldone) a posádka nosí barevná pyžama :D
Komentáře
viizualne uzasne, ale tym novym rozpravkam chyba smrnc...mna nebavila vobec ani neskrotna, ani kroodovci, ani toto...posledna rozpravka, co ma zaujala bola legendarna partia a predtym este toy story 3, ale inac z tychto novych rozpravok je to des a hruza
Porovnávají se dva válečníci z jiných dob, míst.
To sa asi ako priprava velmi nehodi, ze ? :)